Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уградња Оквира

Missing Julie

Уградња Оквира Овај дизајн представља инсталацију оквира и интерфејс између унутрашњости и споља, или светла и сенке. Даје израз док људи гледају из кадра да чекају да се неко врати. Различите врсте и величине стаклених кугли користе се као симбол жеља и суза како би наговестили емоцију која се може сакрити унутар. Челични оквир и кутије одређују границу емоције. Емоција коју човек даје може се разликовати од начина на који је перципира баш као што су слике у сферама окренуте наглавачке.

Име пројекта : Missing Julie, Име дизајнера : Naai-Jung Shih, Име клијента : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Уградња Оквира

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.