Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Забавна Кућа За Децу

Fun house

Забавна Кућа За Децу Овај дизајн зграда намењен је деци да уче и играју, што је тотално забавна кућа од супер оца. Дизајнерски комбиновани здрави материјали и сигурносни облици чине прекрасан и занимљив простор. Покушали су да направе угодну и топлу кућу за децу и покушали су да ојачају однос родитељ-дете. Клијент је дизајнеру рекао да постигне 3 циља, а то су: (1) природни и сигурносни материјали, (2) усрећивање дјеце и родитеља и (3) довољно простора за одлагање. Дизајнер је пронашао једноставну и јасну методу за постизање циља, а то је дом, сам почетак дечијег простора.

Име пројекта : Fun house, Име дизајнера : Tienyu Wu, Име клијента : TYarchistudio.

Fun house Забавна Кућа За Децу

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.