Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Забавна Кућа За Децу

Fun house

Забавна Кућа За Децу Овај дизајн зграда намењен је деци да уче и играју, што је тотално забавна кућа од супер оца. Дизајнерски комбиновани здрави материјали и сигурносни облици чине прекрасан и занимљив простор. Покушали су да направе угодну и топлу кућу за децу и покушали су да ојачају однос родитељ-дете. Клијент је дизајнеру рекао да постигне 3 циља, а то су: (1) природни и сигурносни материјали, (2) усрећивање дјеце и родитеља и (3) довољно простора за одлагање. Дизајнер је пронашао једноставну и јасну методу за постизање циља, а то је дом, сам почетак дечијег простора.

Име пројекта : Fun house, Име дизајнера : Jianhe Wu, Име клијента : TYarchistudio.

Fun house Забавна Кућа За Децу

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.