Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Архитектонско Истраживање И Развој

Technology Center

Архитектонско Истраживање И Развој Архитектонски пројекат Технолошког центра као смјерница је интеграција архитектонског ансамбла у околни крајолик, миран и угодан простор. Ова дефинишућа идеја чини ансамбл хуманизованим оријентиром, предодређеним за неопходно интелектуално урањање истраживача који ће у њему деловати, изражено у његовој пластичној и конструктивној намери. Упечатљив и интегрисан дизајн крова у конкавном и конвексном облику готово додирује наглашене хоризонталне линије које дефинишу, дакле, главне карактеристике архитектонског комплекса.

Име пројекта : Technology Center, Име дизајнера : Paulo Brazil E Sant Anna, Име клијента : Klabin S A.

Technology Center Архитектонско Истраживање И Развој

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.