Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Архитектонско Истраживање И Развој

Technology Center

Архитектонско Истраживање И Развој Архитектонски пројекат Технолошког центра као смјерница је интеграција архитектонског ансамбла у околни крајолик, миран и угодан простор. Ова дефинишућа идеја чини ансамбл хуманизованим оријентиром, предодређеним за неопходно интелектуално урањање истраживача који ће у њему деловати, изражено у његовој пластичној и конструктивној намери. Упечатљив и интегрисан дизајн крова у конкавном и конвексном облику готово додирује наглашене хоризонталне линије које дефинишу, дакле, главне карактеристике архитектонског комплекса.

Име пројекта : Technology Center, Име дизајнера : Paulo Brazil E Sant Anna, Име клијента : Klabin S A.

Technology Center Архитектонско Истраживање И Развој

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.