Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.

Име пројекта : Touch, Име дизајнера : Yumiko Yoshikawa, Име клијента : Yumiko Yoshikawa.

Touch Прстен

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.