Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.

Име пројекта : Touch, Име дизајнера : Yumiko Yoshikawa, Име клијента : Yumiko Yoshikawa.

Touch Прстен

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.