Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Име пројекта : InterBrasil, Име дизајнера : Mateus Matos Montenegro, Име клијента : InterBrasil.

InterBrasil Редизајн Идентитета Бренда

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.