Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Име пројекта : InterBrasil, Име дизајнера : Mateus Matos Montenegro, Име клијента : InterBrasil.

InterBrasil Редизајн Идентитета Бренда

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.