Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Duoo

Сто Дуоо сто је жеља да се изразити карактер кроз минимализам облика. Његове танке водоравне линије и углате металне ноге стварају снажну визуелну слику. Горња полица омогућава постављање прибора и материјала како се не би ометали током рада. Скривени пладањ на површини за повезивање уређаја одржава чисту естетику. Столна плоча израђена од природног фурнира носи топлину текстуре од природног дрвета. Стол одржава беспрекорну равнотежу, захваљујући складно одабраним материјалима, функционалности и практичности у комбинацији са естетиком правилних и строгих форми.

Име пројекта : Duoo, Име дизајнера : Andriy Mohyla, Име клијента : Andriy Mohyla.

Duoo Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.