Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Венчана Капела

Cloud of Luster

Венчана Капела Облак сјаја је капела за венчање која се налази у хали за венчање у граду Химеји, у Јапану. Дизајн покушава да модерни дух церемоније венчања преведе у физички простор. Капела је сва бела, облик облака готово у потпуности закривљен у закривљено стакло отварајући је према околном врту и базену воде. Стубови су на врху хиперболичког капитала попут глава које их глатко повезују са минималистичким плафоном. Сок капеле на страни базена је хиперболичка кривина која омогућава да се цела грађевина чини као да лебди на води и наглашава њену лакоћу.

Име пројекта : Cloud of Luster, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : 117 Group.

Cloud of Luster Венчана Капела

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.