Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мијешалица За Умиваоник За Славине

Straw

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник са сламком је инспирисан у цевастим облицима младих и забавних сламки за пиће које долазе с освежавајућим напитком љети или топлим напитком зими. Овим пројектом желели смо истовремено да створимо објекат савременог, смелог и забавног дизајна. Претпостављајући да је умиваоник резервоар, првобитна идеја је намеравала да истакне славину као контактни елемент са корисником, баш као што су и сламке за пиће контактна тачка са пићем.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Smooth

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник Смоотх славина инспирисан је у најчишћем облику цилиндра, чинећи природну последицу цеви где тече све док не стигне до корисника. Намеравали смо да деконструишемо уобичајене сложене форме које ова врста производа има, што је резултирало глатким цилиндричним и сасвим минималистичким обликом. Елегантни изглед изазван линијама постаје прилично изненађујући када овај објект преузме функцију корисничког интерфејса, јер је ово модел који комбинује динамични дизајн са савршеном функционалношћу мешалице за умиваоник.

Кућиште За Преносне Батерије

Parallel

Кућиште За Преносне Батерије Као и иПхоне 5, Параллел је спреман да потрошаче осјети супер батеријом од 2.500мАх - то је пуних 1.7Кс више животног века. Ово је изузетно погодно за потрошаче који су увек у покрету и у потпуности користе могућности иПхоне-а. Параллел је одвојива батерија са комплементарним тврдим поликарбонатним кућиштем. Прикључите се када је потребно више енергије. Извадите да олакшате тежину. Ергономско је дизајниран да се добро уклапа у ваше руке. Уз уграђени громобрански кабл и 5 боја које одговарају заштитном кућишту, дели исту дужину као и иПхоне 5.

Сто Са Подесивим Столом

Dining table and beyond

Сто Са Подесивим Столом Ова таблица има могућност прилагођавања њене површине различитим облицима, материјалима, текстурама и бојама. Супротно уобичајеном столу, чија плоча стола служи као фиксна површина прибора за сервирање (тањири, тањири за сервирање, итд.), Компоненте овог стола делују и као површина и као прибор за послуживање. Ови додаци могу бити састављени у компонентама различитог облика и величине, зависно од потребних потреба за ручавање. Овај јединствени и иновативни дизајн претвара традиционални трпезаријски стол у динамично средишње место непрекидним преуређивањем закривљених додатака.

Хипер Аутомобил

Shayton Equilibrium

Хипер Аутомобил Равнотежа Схаитон представља чисти хедонизам, перверзију на четири точка, апстрактни концепт за већину људи и остварење снова за неколико срећника. Представља крајње задовољство, нову перцепцију преласка са једне тачке на другу, где циљ није толико битан као искуство. Схаитон је постављен да открије границе материјалних могућности, да тестира нове алтернативне зелене погоне и материјале који би могли побољшати перформансе, уз очување родовника хипер-аутомобила. Фаза која слиједи је проналажење инвеститора и претварање Схаитон-ове равнотеже у стварност.

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата

Biometric Facilities Access Camera

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата Биометријски уређај уграђен у зидове или киоске који снима ирис и цело лице, а затим упућује на базу података да би одредио корисничке привилегије. Омогућује приступ откључавањем врата или пријављивањем корисника. Уграђене су функције за повратне информације корисника ради једноставног самоодређивања. Светла невидљиво осветљавају око, а постоји и блиц због слабог осветљења. Предња страна има 2 пластична дела који омогућавају дуо-тоне боје. Мањи део привлачи око ситним детаљима. Облик поједностављује 13 компоненти окренуте према напријед у естетскији производ. Служи за корпоративно, индустријско и домаће тржиште.