Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Барски Ресторан

IL MARE

Барски Ресторан У овом ресторану усвојили смо концепт „дизајн за резање и лепљење“. За рад са више ресторана непроцењиво је коришћење финих комада дизајна протеаних комбинација. На пример, облик лука који повезује стуб и таваницу постаће један део дизајна и сигурно ће ићи знатно изнад клупе или шанка. Наравно, ово се може користити и као дељење атмосфере. Заправо су већ довршена још три ресторана, а овај „дизајн који се може резати и пастирати“ имао је благотворан ефекат.

Ресторан

George

Ресторан Георгеов концепт је "трпезарија дизајнирана заједно са сећањима клијента." То је место на коме се повремено могу уживати у свакодневним догађајима, попут обеда и пића, који његују америчку културу и историју модерне архитектуре док је клијент живео у Њујорку. Стога је ресторан, у целини, изграђен по слици баштине ресторана у Њујорку, а додатне зграде направљене су мало по мало, показују осећај историјске позадине. Овиме желимо да уклопимо горе поменути концепт и успели смо да максимизирамо потенцијал ове зграде.

Дизајн Ентеријера

CRONUS

Дизајн Ентеријера Барски салон овог члана циља се на руководиоце који воле проводити елегантне градске ноћи. Подразумева се да ћете осећати нешто посебно и изванредно за оне који желе да постану члан и који су вољни да користе овај бар. Шта више, једном када почнете да користите овде, употребљивост и удобност играће велики значај за радни облик. Можда су вам ова два аспекта горе поменута прилично необична, а дати прави одговор, био је наш изазов. Заиста, та „два аспекта“ је била кључна реч за дизајн овог бара.

Јапански Котлети Ресторан

Saboten Beijing the 1st

Јапански Котлети Ресторан Ово је јапански ланац ресторана са резницама под називом "Саботен", први водећи ресторан у Кини. Деформација наше традиције и добра локализација од суштинског су значаја како би се јапанска култура лакше прихватила од стране страних земаља. Овде смо, гледајући будуће визије ланца ресторана, направили нацрте који ће постати корисни приручници приликом ширења у Кину, али и у иностранство. Тада је један од наших изазова био да схватимо исправно разумевање "јапанских слика" које странци преферирају. Ми смо се фокусирали углавном на „традиционални Јапан“. Трудили смо се како да га уградимо.

Дизајн Ентеријера Универзитета

TED University

Дизајн Ентеријера Универзитета Универзитетски простори ТЕД-а дизајнирани модерним концептом дизајна одражавају прогресивни и савремени правац ТЕД институције. Модерни и сировине комбиновани су са технолошком инфраструктуром и осветљењем. У овом тренутку су постављене свемирске конвенције које раније нису доживете. Ствара се нова врста визије за универзитетске просторе.

Дизајн Ентеријера За Пословни Простор

Infibond

Дизајн Ентеријера За Пословни Простор Ширли Замир Десигн Студио дизајнирао је нову канцеларију компаније Инфибонд у Тел Авиву. Након истраживања о производу компаније, идеја је створила радни простор који поставља питања о танкој ивици која се разликује од стварности од маште, људског мозга и технологије и проналажења начина на који се све ово повезује. Студио је тражио исправне дозе употребе волумена, линије и празнине које ће дефинисати простор. Канцеларијски план састоји се од управитељских соба, сала за састанке, салона формалне сале, кафетерије и отворене говорнице, затворених говорница и радног отвореног простора.