Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметничка Инсталација

Pretty Little Things

Уметничка Инсталација Претти Литтле Тхингс истражује свет медицинских истраживања и замршене слике које се виде под микроскопом, интерпретирајући их модерним апстрактним обрасцима кроз експлозије живописне флуоро палете боја. Дуга преко 250 метара, са преко 40 појединачних уметничких дела, то је инсталација великог обима која јавности представља лепоту истраживања.

Инсталација

The Reflection Room

Инсталација Инспирисан црвеном бојом, која симболизује срећу у кинеској култури, Рефлецтион Роом је просторно искуство које је у потпуности створено из црвених огледала да би створило бесконачни простор. Изнутра, типографија игра улогу повезивања публике са главним вредностима кинеске Нове године и подстиче људе да размишљају о години која је била и години која је пред нама.

Активација Догађаја

Home

Активација Догађаја Дом обухвата носталгију нечијег личног дома и комбинација је старог и новог. Старинске слике из 1960. године прекривају задњи зид, мали лични мементи су разбацани по читавом екрану. Заједно се те ствари испреплићу у маси низа који се формирају заједно као једна прича, док на чекању где гледалац стоји открива поруку.

Уметничка Инсталација

The Future Sees You

Уметничка Инсталација Будућност вам представља лепоту оптимизма који је пригрлио млада креативна одрасла особа - будући мислиоци, иноватори, дизајнери и уметници вашег света. Динамична визуелна прича, пројицирана кроз 30 прозора на 5 нивоа, очи пламте живописним спектром боја, а понекад изгледа да прате мноштво док с поуздањем гледају у ноћ. Кроз ове очи виде будућност, мислилац, иноватор, дизајнер и уметник: креативци сутра који ће променити свет.

Филтер За Цигарете

X alarm

Филтер За Цигарете Кс аларм, је аларм за пушаче да их натерају да схвате шта раде себи док то раде. Овај дизајн је нова генерација филтера за цигарете. Овај дизајн може бити добра замена за скупе рекламе против пушења и има већи утицај на умове пушача него било која друга негативна реклама. Има врло једноставну структуру, филтри су обележени невидљивом мастилом која покрива негативно подручје скице и са сваким насипом скица ће вам се чинити јаснијом па ћете са сваким надувањем видети да вам срце постаје тамније и знате шта вам се дешава.

Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.