Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа За Кафу

The Mood

Амбалажа За Кафу Дизајн приказује пет различитих ручно цртаних, винтаге инспирисаних и помало реалистичних мајмунских лица, од којих свако представља другачију кафу из различитог региона. На њиховој глави модеран, класичан шешир. Њихов благи израз побуди радозналост. Ови мајмуни даппер имплицирају квалитет, њихова иронична софистицираност привлачна је пивцима кафе заинтересираним за сложене карактеристике укуса. Њихови изрази разиграно представљају расположење, али такође наговештавају профил укуса кафе, благ, јак, кисео или гладак. Дизајн је једноставан, али суптилно паметан, кафа за свако расположење.

Чаша Коњака

30s

Чаша Коњака Рад је осмишљен за испијање коњака. Слободно се пуши у стакленом студију. Због тога је сваки стаклени комад индивидуалан. Стакло се лако узима и изгледа занимљиво из свих углова. Облик чаше одражава светлост из различитих углова, додајући додатно уживање у пићу. Због спљоштеног облика чаше, можете ставити чашу на стол како желите да одмарате на било којој од њених страна. Име и идеја дела прославља старење уметника. Дизајн одражава нијансе старења и позива на традицију старења коњака да се побољша у квалитету.

Пакет За Негу Коже

Bionyalux

Пакет За Негу Коже Концепт обнове коже у новим производима за негу коже подудара се са нултим теретом рециклирања багаса, заштите животне средине и еколошког концепта. Између карактеристика производа 60-дневног ограниченог рока трајања третмана побољшања коже у трајању од 30 дана изабрано је 30 и 60 као симбол визуелног препознавања производа и три фазе употребе, 1,2, 3 су интегрисане у визију.

Паковање Риже

Songhua River

Паковање Риже Сонгхуа Ривер Рице, је производ врхунског пиринча у оквиру СОУРЦЕАГЕ Фоод Гроуп. Како се приближава традиционални кинески фестивал - пролећни фестивал, они дизајнирају прекрасно упаковани производ од пиринча као поклон купцима поклона пролећног фестивала, тако да целокупни дизајн треба да одјекује празничном атмосфером пролећног фестивала, истичући традиционалне кинеске културне елементе и добро значење.

Инсталација Скулптура

Superegg

Инсталација Скулптура Суперегг представља брзо множење капсула за кафу за једнократну употребу, што симболизује удобност људи и његов утицај на животну средину. Изгледајући левитатирано над земљом, текстурни геометријски суперегг облик, како га је документирао математичар Габриел Ламе, испрекидан је насумичним одбаченим кафе капсулама распоређеним у савршене линије. Висцерално искуство привлачи гледаоца из свих углова и даљина. Преко 3000 капсула прикупљено је позивом на акцију на друштвеним медијима и локалној заједници. Суперегг омогућава гледаоцу да искористи отпад и подстакне нове навике рециклирања.

Поклон Сет За Гурманску Храну

Saintly Flavours

Поклон Сет За Гурманску Храну Саинтли Флаворс је поклон сет за гурманску храну који је намењен потрошачима врхунских продавница. Слиједећи тренд у којем су храна и благоваоница постали у моди, инспирација за пројект долази из модне теме Кат Гала из католичанства 2018. године. Јереми Бонггу Канг покушао је створити изглед који привлачи очи потрошача врхунских продавница, користећи украшени и традиционални стил илустрације, да би представио богату традицију умјетности и висококвалитетну израду хране у католичким манастирима.