Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотографије За Насловницу Часописа

TimeFlies

Фотографије За Насловницу Часописа Главна идеја била је истакнути се из масе традиционалних часописа за клијенте. Пре свега, необичним поклопцем. Предња насловница часописа ТимеФлиес за авиокомпанију Нордица садржи савремени естонски дизајн, а наслов часописа на насловници сваког броја написао је аутор истакнутог дела. Модеран и минималистички дизајн часописа преноси без икаквих додатних речи креативност нове авиокомпаније, атрактивност естонске природе и успех младих естонских дизајнера.

Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама Унилевер Фоод Солутионс задао је резиденцијалној кухарици Хеиди Хецкманн (регионални кухар купац, Кејптаун) да створи 11 јединствених рецепата за мешавине зачина користећи Робертсонс спектар зачина. Као део кампање „Наше путовање, ваше откриће“ идеја је била да се створе јединствене слике и дизајни користећи ове састојке за забавну Фацебоок кампању. Сваке недеље уникатне зачинске мешавине Цхеф Хеиди објављивале су се као Фацебоок Цанвас постови обогаћени у медијима. Сваки од ових рецепата доступан је и за преузимање иПада на веб локацији УФС.цом.

Уметнички Дизајн Инсталација

Kasane no Irome - Piling up Colors

Уметнички Дизајн Инсталација Дизајн инсталације Јапанског плеса. Јапанци су од давнина гомилали боје да би изразили свете ствари. Такође, гомилање папира са квадратним силуетама коришћено је као ствар која представља свету дубину. Накамура Казунобу дизајнирао је простор који мења атмосферу мењајући се у различите боје са таквим квадратним "нагомилавањем" као мотивом. Плоче које лете у ваздуху центрирајуће на плесаче прекривају небо изнад простора позорнице и приказују појаву светлости која пролази кроз простор који се не може видети без плоча.

Поклон Паковање За Колаче

Marais

Поклон Паковање За Колаче Поклон амбалажа за торте (финансијер). На слици је приказана кутија величине 15 торти (две октаве). Обично поклон кутије једноставно уредно распореде све торте. Међутим, њихове кутије са појединачно умотаним колачима су различите. смањили су трошкове усредсређујући се на само један дизајн и употребом свих шест површина успели су да рекреирају сваку врсту тастатуре. Помоћу овог дизајна они могу да створе било коју величину тастатуре, од малих тастатура, до пуних клавира од 88 тастера, па и већих. На пример, за једну октаву од 13 тастера користе 8 колача. А велики клавир од 88 кључева био би поклон кутија од 52 торте.

Идентитет Бренда

SioZEN

Идентитет Бренда Сиозен представља нови револуционарни систем хигијене високог нивоа који јединствено трансформише ваше свемирске површине, руке и ваздух у моћан систем одбране од микроба / токсичних загађења. Савремене методе градње одличне су за пружање боље енергетске ефикасности и комфора, али то долазе по цени. Чвршће зграде без пропуха доприносе стварању безбројних загађивача. Чак и ако је вентилациони систем зграде правилно пројектован и добро одржаван, загађење у затвореним просторима остаје озбиљно питање. Потребни су нови приступи.

Амбалажа

The Fruits Toilet Paper

Амбалажа Многе компаније и продавнице широм Јапана дају ролу тоалетног папира купцима као поклон новости како би показали своју захвалност. Фруит Тоилет Папер дизајниран је тако да задивљује купце својим слатким стилом, савршеним за такве прилике. Постоје 4 дизајна који бирате између кивија, јагода, лубеница и наранџе. Од најаве дизајна и пуштања производа, представљен је у преко 50 медија, укључујући ТВ станице, часописе и веб локације у 23 града у 19 земаља.