Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прибор За Јело

Ingrede Set

Прибор За Јело Сет за јело Ингреде дизајниран је тако да изрази потребу за савршенством у свакодневном животу. Сет вилица, кашика и ножа заједно помоћу магнета. Прибор за јело стоји вертикално и ствара хармонију стола. Математичким облицима омогућено је да се изгради један флуидни облик који се састоји од три различита дела. Овакав приступ ствара нове могућности које се могу применити на више различитих производа као што су прибор за јело и други прибор.

Стамбени Прототип

No Footprint House

Стамбени Прототип НФХ је развијен за серијску производњу, заснован на већем скупу алата монтажних стамбених типологија. Први прототип изграђен је за холандску породицу на југозападу Костарике. Они су одабрали двособну конфигурацију са челичном конструкцијом и облогама од боровог дрвета, која је на своје циљно место отпремљена на једном камиону. Зграда је пројектована око централног сервисног језгра како би се оптимизирала логистичка ефикасност у погледу монтаже, одржавања и употребе. Пројекат тежи ка интегралној одрживости у смислу својих економских, еколошких, друштвених и просторних перформанси.

Отварач За Писма

Memento

Отварач За Писма Започните са захвалношћу. Серија отварача за писма која одражава занимања: Мементо није само скуп алата већ и низ предмета који изражава захвалност и осећања корисника. Кроз семантику производа и једноставне слике различитих професија, дизајни и јединствени начини коришћења сваког Мементо дела дају кориснику различита искустава.

Фотеља

Osker

Фотеља Оскер вас одмах позива да се одмарате и опустите се. Ова фотеља има веома изражен и закривљен дизајн који пружа карактеристичне карактеристике као што су савршено израђене дрвене столарије, кожни наслони за руке и јастуци. Много детаља и употреба висококвалитетних материјала: коже и пуног дрвета гарантују модеран и безвременски дизајн.

Умиваоник За Умиваонике

Eva

Умиваоник За Умиваонике Инспирација дизајнера настала је из минималног дизајна и за употребу га као тихе, али освежавајуће карактеристике у простору купатила. Настала је из истраживања архитектонских форми и једноставног геометријског волумена. Базен може бити потенцијално елемент који дефинира различите просторе око себе и истовремено је средишња тачка у простору. Врло је једноставан за употребу, чист и издржљив такође. Постоји неколико варијација укључујући самосталну, клупу за седење и зидну уградњу, као и једноструки или двоструки умиваоник. Варијације у боји (РАЛ боје) помоћи ће да се дизајн интегрише у простор.

Столна Лампа

Oplamp

Столна Лампа Опламп се састоји од керамичког тела и подлоге од пуног дрвета на коју је постављен ЛЕД извор светлости. Захваљујући свом облику, добијеном фузијом три конуса, тело Опламп-а може се ротирати у три карактеристична положаја што ствара различите типове светла: високу столну лампу са амбијенталном светлошћу, ниску столну лампу са амбијенталном светлошћу или две спољне светлости. Свака конфигурација конуса лампе омогућава бар једном снопу светлости природну интеракцију са околним архитектонским поставкама. Опламп је дизајниран и потпуно израђен у Италији.