Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампица Са Довнлигхтом

Sky

Лампица Са Довнлигхтом Лагани оков који изгледа као да плута. Танки и лагани диск постављен је неколико центиметара испод плафона. Ово је концепт дизајна који је постигла Ски. Ски ствара визуелни ефекат због којег се чини да је осветљење суспендовано на 5 цм од плафона, што овој светлости даје лични и другачији стил. Због својих високих перформанси, Ски је погодан за осветљење са високих плафона. Међутим, његов чист и чист дизајн омогућава да се то сматра одличном опцијом за осветљавање било каквих дизајна ентеријера који желе да пренесу минималан додир. Најзад, дизајн и перформансе, заједно.

Рефлектор

Thor

Рефлектор Тхор је ЛЕД рефлектор, дизајниран од стране Рубен Салдана, са веома високим флуксом (до 4.700Лм), потрошњом од само 27В до 38В (у зависности од модела) и дизајном са оптималним термичким управљањем који користи само пасивно расипање. Због тога се Тхор издваја као јединствени производ на тржишту. Тхор у својој класи има компактне димензије јер је возач интегрисан у руку светлости. Стабилност његовог средишта масе омогућава нам да инсталирамо онолико Тхор-а колико желимо без да изазовемо нагиб стазе. Тхор је ЛЕД рефлектора идеална за окружења са јаким потребама светлосног тока.

Посуда Са Маслином

Oli

Посуда Са Маслином ОЛИ, визуелно минималистички објекат, замишљен је на основу његове функције, идеје о скривању јама која потиче из специфичне потребе. Уследила су запажања о различитим ситуацијама, ружноћи јама и потреби да се повећа лепота маслине. Као двоструко наменско паковање, Оли је створен тако да би га једном отварањем нагласио фактор изненађења. Дизајнер је био инспирисан обликом маслине и њеном једноставношћу. Избор порцелана односи се на вредност самог материјала и његову употребљивост.

Мултифункционални Сто

Portable Lap Desk Installation No.1

Мултифункционални Сто Ова инсталација бр. 1 преносног рачунара дизајнирана је тако да корисницима омогући радни простор који је флексибилан, свестран, фокусиран и уредан. Стол се састоји од изузетно повољног уштеде простора на зиду и може се поставити равно уза зид. Стол израђен од бамбуса могуће је уклонити са зидног носача што кориснику омогућава да га користи као стол за лаптопе на различитим местима у кући. Стол се такође састоји од утора преко врха, који се може користити као сталак за телефон или таблет за побољшање корисничког искуства производа.

Чаше За Воду И Алкохолно Пиће

Primeval Expressions

Чаше За Воду И Алкохолно Пиће Кристалне чаше у облику јаја са косим резом. Једноставан кап стакласте течности, природна сочива, заробљен у живописним кристалним чашама које радосно скачу по својој заобљености, одржавајући своју стабилност замишљеним распоредом материјала. Њихово љуљање ствара опуштену и забавну атмосферу. Наочаре се придржавају дискретно на длану када се држе. У симбиози са меко дизајнираним, ручно израђеним подметачима од ораха или ксилита - древних дрвета. Надопуњује је носач ораха у облику елипсе за три или десет чаша и послужавник са храном за прсте. Посуде су окретне због свог глатког елиптичног облика.

Столица

Tulpi-seat

Столица Тулпи-десигн је холандски дизајнерски студио са осећајем за необичан, оригиналан и разигран дизајн за унутрашње и спољашње окружење, са главним нагласком на јавни дизајн. Марцо Мандерс постигао је међународно признање својим седиштем у Тулпију. Тулпи седиште које привлачи пажњу, додаће боју било којем окружењу. То је идеална комбинација дизајна, ергономије и трајности уз огроман фактор забаве! Тулпи седиште се аутоматски преклопи када устане путник, гарантујући чисто и суво седиште за следећег корисника! Са ротацијом од 360 степени, Тулпи седиште вам омогућава да одаберете сопствени поглед!