Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Систем Управљања Бродом

GE’s New Bridge Suite

Систем Управљања Бродом ГЕ модуларни систем управљања бродовима дизајниран је да прими и велика и лагана пловила, пружајући интуитивну контролу и јасне визуелне повратне информације. Нова технологија позиционирања, управљачки системи мотора и надзорни уређаји омогућавају прецизно управљање бродовима у скученим просторима, док умањују стрес за оператера јер су сложене ручне контроле замењене новом технологијом додирног екрана. Подесиви екран смањује рефлексије и оптимизује ергономију. Све конзоле имају интегрисане ручке за хватање за употребу у тешким морима.

Постоље За Капут

Lande

Постоље За Капут Капут је дизајниран као изразито декоративна и функционална скулптура канцеларије, спој уметности и функције. Сматрало се да је композиција естетски облик који ће улепшати канцеларијски простор и заштитити данас већину иконе корпоративне одеће, Блазер. Крајњи резултат је врло енергичан и софистициран комад. Замишљено је да производ и трговина на мало буду дизајнирани тако да буду лагани, јаки и масовно производни.

Привезна Светиљка

Stratas.07

Привезна Светиљка Уз високу стандардну обраду и изврсност у сваком детаљу, настојимо створити једноставан, чист и безвременски дизајн. Нарочито Стратас.07, са својим савршено симетричним обликом апсолутно слиједи правила ове спецификације. Уграђени Ксицато КССМ Артист Сериес ЛЕД модул има индекс приказивања боја> / = 95, светлост 880лм, снагу 17В, температуру у боји 3000 К - топло бело (2700 К / 4000 К доступно на захтев) . Живот ЛЕД модула наводи произвођач са 50 000 сати - Л70 / Б50, а боја је конзистентна током животног века (1к2 корачни МацАдамс током животног века).

Електрични Бицикл

ICON E-Flyer

Електрични Бицикл ИЦОН и Винтаге Елецтриц сарађивали су у дизајнирању овог безвременског електричног бицикла. Дизајниран и изграђен у Калифорнији у малој запремини, ИЦОН Е-Флиер се удаје за винтаге дизајн са модерном функционалношћу, како би створио јасно и способно решење за лични транспорт. Карактеристике укључују распон од 35 миља, максималну брзину од 22 МПХ (тркачки режим од 35 МПХ!) И време пуњења од два сата. Спољни УСБ прикључак и тачка за пуњење, регенеративно кочење и најквалитетније компоненте широм света. ввв.ицонелецтрицбике.цом