Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Столица

charchoob

Мултифункционална Столица Кубични облик производа одржава га стабилним и уравнотеженим у свим правцима. Штавише, тросмерна употреба производа у формалном, неформалном и пријатељском етикету могућа је само окретањем столица од 90 степени. Овај је производ дизајниран на начин да буде што лакши (4кг) узимајући у обзир све аспекте његове функционалности. Овај циљ је постигнут одабиром лаких материјала и сличних рамова како би тежина производа била што мања.

40 "лед Телевизор

GlassOn

40 "лед Телевизор То је колекција оквира без оквира с различитим дизајнерским рјешењима у промјењивим величинама са стакленим елементом. Елеганција створена транспарентношћу стакла наставља се грациозношћу металних завршних обрада који окружују дисплеј у великим димензијама. Без навикнутог пластичног предњег поклопца и оквира, дизајн се односи кроз виртуелни свет и публику са драстично смањеном дебљином у производима од 40 ", 46" и 55 ". Цео метални оквир који држи стаклену предњу страну побољшава квалитет дизајна са прецизним детаљима везе различити материјали.

Сет Топ Бок

T-Box2

Сет Топ Бок Т-Бок2 је нови технички уређај који интегрише Интернет, мултимедију и комуникацију, а нуди кућним корисницима разнородне интерактивне услуге, укључујући масовну репродукцију интернетског садржаја и ХД видео позиве. Спајајући СТБ на ТВ у окружењу породичне мреже, корисник може брзо надоградити заједнички телевизор на паметни телевизор, који породичним корисницима доноси одличан АВ забавни доживљај.

Купаонски Намештај

Sott'Aqua Marino

Купаонски Намештај Колекција Сотт'Акуа Марино са својим креативним детаљима о подводном свету до купатила нуди луксуз дизајнирања сопственог купатила користећи широк спектар могућности модулације. Сот'Акуа Марино је у могућности да понуди јединствен дизајн дизајн за све купатило са својом флексибилношћу која се користи са једноструким или двоструким ормарићима са судопером. Округло огледало причвршћено на зид вешалицом такође има скривени систем осветљења. Отомански комода од цедра на точковима функционише и као корпа за прање веша.

Телевизијски Водио 47 "који Подржава Хд Емисију

Triump

Телевизијски Водио 47 "који Подржава Хд Емисију Конструктивистички приступи који подстичу осећај глаткоће, уредне ивице су биле наша инспирација. Дизајнер је желео да негује весела и визуелна чула публике илузијама створеним различитим материјалима попут стакла, лима, хромираних површина и беле светлости.

Туш

Rain Soft

Туш Призор водопада у природи може привући свакога и посматрајући га или туширајући се испод, може створити опуштајуће сјече. Тако је било потребно симулирати опуштајући призор водопада унутар кућа и станова, тако да се може осјетити радост туширања испод водопада код куће. У овом дизајну постоје две врсте прскања. Начин песнице: Густина или концентрација воде је у средини и тело се може опрати Други режим: Вода се сипа вертикално у облику прстена и може се користити шампон и он је окружен воденим зидом и овај зид може бити ја