Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Градска Клупа

Eternity

Градска Клупа Две седеће клупе направљене од течног камена. Две робусне јединице пружају удобан и пријатан доживљај седења, а истовремено воде рачуна о стабилности система. Завршеци клупе постављени су на такав начин да неутралише и најмањи покрет. То је клупа која поштује постојећу инфраструктуру урбаног окружења. Уведена је једноставна инсталација на лицу места. Сидришта више нема, само испустите и заборавите. Пазите, вечност је близу. Ох да.

Комода За Ладице, Столице И Столове

Ludovico Office

Комода За Ладице, Столице И Столове Као и код главног намештаја Лудовицо, и ова канцеларијска верзија обвиоулсија има исти принцип који треба да сакријете пуну столицу у фиоци, а да столица не буде примећена и виђена као део главног намештаја. Већина ће помислити да су столице још пар ладица. Тек кад се повучемо натраг, видимо столицу која буквално излази из тако препуног простора испуњеног ладицама. Инспирација је у великој мери потекла од посете Питтамиглиовој касти и свим њеним симболичким, скривеним порукама, као и скривеним и неочекиваним вратима или пуним собама.

Намештај Који Се Трансформише

Ludovico

Намештај Који Се Трансформише Начин на који штеди простор је прилично оригиналан, с двије столице потпуно скривене унутар ладице. Када се ставите у главни намештај, не схватате да су, изгледа, ладице заправо две одвојене столице. Такође можете да имате стол који се може користити као радни сто када се извади из главне конструкције. Главна се структура састоји од четири ладице и претинца непосредно изнад горње ладице у коју можете похранити много ствари. Главни материјал кориштен за овај намештај, беигн еуцалиптус фингерјоинт, је еколошки прихватљив, невероватно отпоран, тврд и има веома јаку визуелну привлачност.

Трансформабилни Софа

Mäss

Трансформабилни Софа Желео сам да направим модуларни кауч који би могао да се трансформише у неколико засебних решења за седење. Цео намештај се састоји од само два различита комада истог облика да би се формирала разна решења. Главна конструкција је исти бочни облик наслона за руке, али само дебљи. Наслони за руке се могу окренути за 180 степени да бисте променили или наставили главни комад намештаја.

Сталак За Торту

Temple

Сталак За Торту Из све веће популарности у печењу код куће, уочили смо потребу за модерним сталком за торте који се може лако чувати у ормару или цртати. Лако за чишћење и сигурно. Храм је лако саставити и интуитивно је клизањем плоча преко средишње конусне кичме. Демонтажа је једнако једноставна ако их једноставно одмакнете. Сва четири главна елемента држи Стацкер заједно. Стацкер помаже у одржавању свих елемената заједно за компактно складиштење у више углова. Можете користити различите конфигурације плоча за различите прилике.

Лежаљка

Bessa

Лежаљка Дизајнирана за просторе за боравак у хотелима, одмаралиштима и приватним резиденцијама, лежаљка Бесса усклађује се са модерним пројектима уређења ентеријера. Дизајн преноси спокој који позива на искуства која треба запамтити. Решавајући његову потпуно одрживу производњу, можемо уживати у равнотежи облика, савременог дизајна, функције и његових органских вредности.