Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Градска Расвета

Herno

Градска Расвета Изазов овог пројекта је пројектовање урбане расвете у складу са техеранским окружењем и привлачним грађанима. Ту светлост је инспирисао Азади Товер: главни симбол Техерана. Овај производ је дизајниран да осветли околно окружење и људе са топлом светлошћу, као и да створи пријатељску атмосферу са различитим бојама.

Бежични Звучници

FiPo

Бежични Звучници ФиПо (скраћени облик „Фире Повер“) својим привлачним дизајном односи се на дубоко продирање звука у коштане ћелије као инспирацију за дизајн. Циљ је да се произведе звук велике снаге и квалитета у коштаној кости и ћелијама од ње. Ово омогућава кориснику да путем Блуетоотх везе повеже звучник са мобилним телефоном, лаптопом, таблетима и другим уређајима. Угао постављања звучника дизајниран је у складу са ергономским стандардима. Штавише, звучник се може одвојити од стаклене основе, што кориснику омогућава да га поново напуни.

Осветљење Бицикла

Safira Griplight

Осветљење Бицикла САФИРА је инспирисана намером да реши неуредне додатке на управљачу за савремене бициклисте. Интегрисањем предње лампе и показивача правца у дизајн приањања сјајно се постиже циљ. Такође искоришћавањем простора шупље управљачке као кабине за батерије максимално се повећава капацитет електричне енергије. Захваљујући комбинацији хватања, светла бицикла, показивача правца и кабине управљача, САФИРА постаје најкомпактнији и најрелевантнији моћан систем осветљења бицикла.

Осветљење Бицикла

Astra Stylish Bike Lamp

Осветљење Бицикла Астра је једностепена бициклистичка светиљка са револуционарним дизајнираним алуминијумским кућиштем. Астра савршено комбинира тврдо постављање и лагано кућиште у чистом и стилском резултату. Једнострука бочна алуминијумска рука не само да је издржљива, већ и омогућава да Астра лебди на средини управљача што омогућава најшири распон греда. Астра има савршену пресечену линију, греда неће изазивати одсев код људи са друге стране пута. Астра даје бициклу пар сјајних очију да осветле пут.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Keza

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран креирао је колица за сир Кеза у 2008. Првенствено алат, ова колица морају такође побудити радозналост гостију. То се постиже стилизираном лакираном дрвеном конструкцијом састављеном на индустријским точковима. Отварањем затварача и распоређивањем његових унутрашњих полица, колица откривају велику презентацијску таблу сазрелих сирева. Користећи ову фазу подршке, конобар може усвојити одговарајући говор тела.

Одвојиви Столови

iLOK

Одвојиви Столови Дизајн Патрицка Саррана одјекује чувену формулу коју је сковао Лоуис Сулливан "Форма прати функцију". У том су духу иЛОК таблице замишљене да дају предност лакоћи, снази и модуларности. Ово је омогућено захваљујући дрвеном композитном материјалу врхова стола, лучном геометријом ногу и структуралним носачима причвршћеним у медено срце. Користећи коси спој за базу, корисни простор се добија испод. Коначно, из дрвета извире топла естетика коју много цијене у финој хранили.