Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хигх Енд Тв

La Torre

Хигх Енд Тв У овом дизајну не постоји предњи поклопац који држи екран. Телевизор држи стражњи орман скривен иза плоче екрана. Елоксални танки оквир који окружује екран користи се само за козметичку илузију. Из свих ових разлога, само доминантан елемент је дисплеј за разлику од обичне ТВ форме. Еиффелов торањ је извор инспирације за Ла Торре. Неке од главних сличности ове двојице су реформисти свог времена и имају исти поглед са стране.

42 "бмс Водио Телевизор

Agile

42 "бмс Водио Телевизор АГИЛЕ ЛЕД ТВ дизајниран је тако да наглашава слику на екрану применом уских оквира и ухвати ТВ тренд са витким изгледом. Оштрина на танкој ивици око екрана пружа различите рефлексије и сјај светлости на површини, што резултира с лакоћом дизајна. То такође утиче на дизајн постоља за телевизор. Металне завршне површине с матираним пластичним стопалима и полупрозирним вратом стопала изводе се с истим циљем као и за ТВ. Дио прилагодбе АГИЛЕ-а су прозирне леће у бојама.

Телевизија Под Водством

XX240 BMS SNB LED TV

Телевизија Под Водством КСКС240 ЛЕД ТВ серије укључују 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" од најприступачнијих средњих димензија до телевизора великог формата највишег сегмента, са истом дизајнерском идејом која нуди неколико опција. Дизајн дисплеја такође припада производној компанији и састављен је БМС методологијом. Заслонски метал обојен је висококвалитетном бојом јер дизајн оставља површину без оквира отвореном и уоквирује је само дебљином стијенке стражњег поклопца. Чини се да је ТВ покривен само танким оквиром и осветљеним подручјем логотипа испод.

Лед Тв

XX250

Лед Тв ТВ серија Вестеллесс без граница која је позиционирана у врхунском сегменту потрошачке електронике. Алуминијски оквир држи екран као скоро невидљиви танки оквир. Сјајни танки оквир даје производу ексклузивну слику на засићеном тржишту. Екран се драстично разликује од нормалних ЛЕД телевизора са холистичком сјајном површином екрана уметнутом у танки метални оквир. Сјајни алуминијумски део испод екрана ствара тачку привлачности док раздваја телевизор од стола.

Телевизија Под Водством

XX265

Телевизија Под Водством Пластични дизајн ормара разликује се од конвенционалних модела са укупном текстуром и сјајном површином лево испод екрана за лого и визуелну илузију. Зависно од БМС методе израде, модел је веома исплатив док истовремено има смисла за дизајн. Дизајн сталка стола има непрекидан облик који струји од леђа до публике кроз хромирану траку са ефектима. Дакле, и дизајн ормара и дизајн постоља се надопуњују.

Јавни Урбани Уметнички Намештај

Eye of Ra'

Јавни Урбани Уметнички Намештај Циљ овог дизајна је спојити историју древне Египта са футуристичком флуидном методологијом дизајна. То је дословни превод египатског најславнијег религиозног оруђа у флуидан облик уличног намештаја који позајмљује карактеристике течног стила где се не заговарају неки посебни облици или дизајн. Око представља и мушке и женске колеге у продукцији Бога Ра. Отуда је улични намештај представљен у чврстом дизајну који симболизује мужевност и снагу, док његов лепршав изглед приказује женственост и грациозност.