Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Duoo

Сто Дуоо сто је жеља да се изразити карактер кроз минимализам облика. Његове танке водоравне линије и углате металне ноге стварају снажну визуелну слику. Горња полица омогућава постављање прибора и материјала како се не би ометали током рада. Скривени пладањ на површини за повезивање уређаја одржава чисту естетику. Столна плоча израђена од природног фурнира носи топлину текстуре од природног дрвета. Стол одржава беспрекорну равнотежу, захваљујући складно одабраним материјалима, функционалности и практичности у комбинацији са естетиком правилних и строгих форми.

Домаћа Машина За Тестенину

Hidro Mamma Mia

Домаћа Машина За Тестенину Хидро Мама Миа је друштвено-културни спас кроз италијанску гастрономију. Изузетно једноставан за употребу, лаган је и компактан, лаган за складиштење и транспорт. Омогућује сигурну високу продуктивност, пружајући породици пријатно искуство кухања у свакодневној интеракцији са животом и пријатељима. Мотор је у потпуности интегрисан у сет мењача, нудећи снагу, робусност и сигурну употребу, пружајући такође лако чишћење и подршку. Сече тесто различите дебљине и може да припрема различита јела: тестенине, резанци, лазање, хлеб, пецива, пице и друго.

Хипер Аутомобил

Brescia Hommage

Хипер Аутомобил У временима високотехнолошких свих дигиталних направа, равних екрана осетљивих на додир и рационалних возила са једним волуменом, пројекат Бресциа Хоммаге је стара школска двоседежна студија хипер-аутомобила која је замишљена као прослава ере у којој елегантна једноставност, материјалност високог додира, сирова снага, чиста лепота и директна веза између човека и машине били су правило игре. Време када су храбри и генијални људи попут Еттореа Бугаттија сами креирали мобилне уређаје који су задивили свет.

Сочна Намјенска Кутија За Узгој

Bloom

Сочна Намјенска Кутија За Узгој Блоом је сочна намјенска кутија за узгој која дјелује као елегантан намјештај за кућу. Омогућава савршене услове за раст сукулента. Главни циљ производа је испунити жељу и његовати оне који живе у урбаним срединама са мање зеленог окружења. Урбани живот има много изазова у свакодневном животу. То наводи људе да игноришу њихову природу. Блоом има за циљ бити мост између потрошача и њихових природних жеља. Производ није аутоматизован, има за циљ да помогне потрошачу. Подршка за апликације омогућава корисницима да предузму акције са својим биљкама, што ће им омогућити да се негују.

Чај

Grundig Serenity

Чај Серенити је савремени произвођач чаја који се фокусира на радосно корисничко искуство. Пројекат се углавном фокусира на естетске елементе и корисничко искуство, јер главни циљ предлаже да се производ разликује од постојећих производа. Прикључак произвођача чаја мањи је од тела које омогућава да производ погледа над земљу што доноси јединствени идентитет. Благо закривљено тијело у комбинацији с прорезаним површинама такођер подржава јединствени идентитет производа.

Лустер

Lory Duck

Лустер Лори Дуцк дизајниран је као систем вешања састављен од модула израђених од месинга и епокси стакла, који сваки подсећају на патку која лако нагиње кроз хладну воду. Модули такође нуде конфигурабилност; са додиром, сваки се може подесити тако да се суочи у било ком правцу и виси на било којој висини. Основни облик лампе је настао релативно брзо. Међутим, била су потребна месеци истраживања и развоја са безброј прототипова да би се створио савршен баланс и најбољи изглед из свих могућих углова.