Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

DARYA

Столица У ствари, ову столицу је инспирисала прелепа девојка тинејџерка, прелепа, разиграна девојка која је порекла, елегантна и истовремено опуштена! са дугом тонираном руком и ногама. ово је столица коју сам дизајнирао с љубављу и све је ручно исклесано. Име те девојке је "Дарја."

Блуетоотх Слушалице

Bluetrek Titanium +

Блуетоотх Слушалице Ова нова "Титаниум +" слушалица из Блуетрека, довршена стилским дизајном који симболизује "посезање" (узлетна цев која се протеже од кружног ухог дела), уграђена у издржљив материјал - легуру метала алуминијума и, углавном, опремљена могућностима да бисте преносили аудио сигнал са најновијих паметних уређаја. Функција брзог пуњења омогућава продужење разговора у трену. Патентирани дизајн постављања батерија омогућава да се балансира тежина на слушалицама како би се повећала удобност употребе.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Straw

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник са сламком је инспирисан у цевастим облицима младих и забавних сламки за пиће које долазе с освежавајућим напитком љети или топлим напитком зими. Овим пројектом желели смо истовремено да створимо објекат савременог, смелог и забавног дизајна. Претпостављајући да је умиваоник резервоар, првобитна идеја је намеравала да истакне славину као контактни елемент са корисником, баш као што су и сламке за пиће контактна тачка са пићем.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Smooth

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник Смоотх славина инспирисан је у најчишћем облику цилиндра, чинећи природну последицу цеви где тече све док не стигне до корисника. Намеравали смо да деконструишемо уобичајене сложене форме које ова врста производа има, што је резултирало глатким цилиндричним и сасвим минималистичким обликом. Елегантни изглед изазван линијама постаје прилично изненађујући када овај објект преузме функцију корисничког интерфејса, јер је ово модел који комбинује динамични дизајн са савршеном функционалношћу мешалице за умиваоник.

Кућиште За Преносне Батерије

Parallel

Кућиште За Преносне Батерије Као и иПхоне 5, Параллел је спреман да потрошаче осјети супер батеријом од 2.500мАх - то је пуних 1.7Кс више животног века. Ово је изузетно погодно за потрошаче који су увек у покрету и у потпуности користе могућности иПхоне-а. Параллел је одвојива батерија са комплементарним тврдим поликарбонатним кућиштем. Прикључите се када је потребно више енергије. Извадите да олакшате тежину. Ергономско је дизајниран да се добро уклапа у ваше руке. Уз уграђени громобрански кабл и 5 боја које одговарају заштитном кућишту, дели исту дужину као и иПхоне 5.

Сто Са Подесивим Столом

Dining table and beyond

Сто Са Подесивим Столом Ова таблица има могућност прилагођавања њене површине различитим облицима, материјалима, текстурама и бојама. Супротно уобичајеном столу, чија плоча стола служи као фиксна површина прибора за сервирање (тањири, тањири за сервирање, итд.), Компоненте овог стола делују и као површина и као прибор за послуживање. Ови додаци могу бити састављени у компонентама различитог облика и величине, зависно од потребних потреба за ручавање. Овај јединствени и иновативни дизајн претвара традиционални трпезаријски стол у динамично средишње место непрекидним преуређивањем закривљених додатака.