Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Софа

Shell

Софа Кауч Схелл појавио се као комбинација обриса морских шкољки и модних трендова у имитирању екоскелетон технологије и 3Д штампања. Циљ је био креирање кауча са ефектом оптичке илузије. То би требало бити лаган и прозрачан намештај који се може користити и код куће и на отвореном. Да би се постигао ефекат лакоће, коришћена је мрежа најлонских ужади. Тако се тврдоћа трупа уравнотежује ткањем и мекоћом линија силуете. Чврста база испод угаоних делова седишта може се користити као бочни столови, а мека надстрешница и јастуци довршавају композицију.

Фотеља

Infinity

Фотеља Главни нагласак дизајна Инфинити фотеље је управо на наслону. То је референца на симбол бесконачности - обрнуту цифру од осам. Као да мења облик приликом скретања, постављајући динамику линија и рекреирајући знак бесконачности у неколико равни. Наслон за леђа спаја неколико еластичних трака које творе спољну петљу која се такође враћа симболици бесконачног циклуса живота и равнотеже. Додатни нагласак ставља се на јединствене клизне ноге које сигурно фиксирају и подупиру бочне дијелове фотеље баш као што то чине стезаљке.

Осветљење

Capsule

Осветљење Облик капсуле лампе понавља облик капсула које су толико распрострањене у савременом свету: лекови, архитектонске грађевине, свемирски бродови, термозе, епрувете, временске капсуле које више десетљећа преносе поруке потомцима. Може бити две врсте: стандардна и издужена. Лампе су доступне у неколико боја са различитим степеном прозирности. Везање с најлонским конопцима даје лампи ручни радни ефект. Његов универзални облик био је одређивање једноставности израде и масовне производње. Уштеда у процесу производње лампе је његова главна предност.

Павиљон

ResoNet Sinan Mansions

Павиљон РесоНет Павилион наручује Синан Мансионс у Шангају за прославу Кинеске Нове године 2017. Састоји се од привременог павиљона и интерактивног ЛЕД светла "резонанца" причвршћеног на унутрашњој површини. Користи Лов-Фи технике за визуелизацију резонантних фреквенција својствених природном окружењу, кроз интеракцију јавности и околних елемената откривених ЛЕД мрежом. Павиљон осветљава јавну област као одговор на вибрацијске стимулансе. Осим што посетиоци могу да израде жеље пролећног фестивала, може да се користи и као представа.

Фотеља

Lollipop

Фотеља Фотеља Лоллипоп комбинација је необичних облика и модерних боја. Његове силуете и елементи у боји морали су да изгледају попут бомбона, али истовремено би се фотеља требала уклопити у интеријере различитих стилова. Чупа-цхупс облик чини основу наслона за руке, а леђа и седиште израђени су у облику класичних бомбона. Фотеља Лоллипоп креирана је за људе који воле смеле одлуке и моду, али не желе да се одрекну функционалности и удобности.

Контрола Квалитета Ваздуха

Midea Sensia AQC

Контрола Квалитета Ваздуха Мидеа Сенсиа АКЦ је интелигентни хибрид који интегрише кућну унутрашњост и са елеганцијом и са стилом. Доноси хуманизовану технологију и иновације кроз карактеристике, контролу чишћења температуре и квалитета ваздуха уз осветљење и вазу у декор собе. Добробит долази путем сензорских технологија које могу очитавати околину и одржавати локалну температуру и влажност стабилном, у складу са претходним подешавањем, које је направио МидеаАпп.