Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Праћење Фокуса

ND Lens Gear

Праћење Фокуса НД ЛенсГеар прецизно прилагођава самоцентрисане сочивима различитих пречника. НД ЛенсГеар серија покрива сва сочива као ниједан други доступан ЛенсГеар. Без резања и савијања: Нема више одвијача, истрошених каиша или досадних остатака каиша који стрше. Све одговара шарму. И још један плус, његов алат без алата! Захваљујући паметном дизајну, центрира се нежно и чврсто око сочива.

Адаптер Систем За Професионално Снимање

NiceDice

Адаптер Систем За Професионално Снимање НицеДице-Систем је први вишенаменски адаптер у индустрији фотоапарата. Чини пријатним причвршћивање опреме са различитим стандардима монтирања различитих марки - попут светла, монитора, микрофона и предајника - на оне камере тачно онако како је потребно у складу са ситуацијом. Чак и нови стандарди за монтажу или ново купљена опрема могу се лако интегрисати у НД-систем, само добивањем новог адаптера.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namerno dizajnirana da pretvori svetlosna raspoloženja u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačan niz statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prelaza, kontrolisanih preko dodirnog panela na svetiljci ili aplikacije za pametni telefon.

Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive podseća na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podseća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz granje drveća.

Осветљење

Mondrian

Осветљење Висећа лампа Мондриан допире до емоција кроз боје, запремине и облике. Име води ка његовом инспирацији, сликару Мондриану. То је висећа лампа правоугаоног облика у хоризонталној оси изграђена од неколико слојева обојеног акрила. Лампа има четири различита погледа користећи предност интеракције и хармоније коју ствара шест боја које се користе за ову композицију, где се облик прекида белом линијом и жутим слојем. Мондриан емитује светлост и нагоре и надоле стварајући дифузно, неинвазивно осветљење, које се подешава бежичним даљинским управљачем који се може затамнити.

Бучице

Dbgripper

Бучице Ово је сигуран и добар фитнес алат за све узрасте. Превлака мека на додир на површини, пружа свиленкаст осећај. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати са специјалном формулом материјала који производи 6 различитих нивоа тврдоће, различите величине и тежине, пружа опциони тренинг силе приањања. Хваталица за руке такође може да стане на заобљени урез са обе стране шипке за бучице додајући му тежину за тренинг мишића руку до 60 врста различитих комбинација снаге. Упадљиве боје од светле до тамне, указују на снагу и тежину од светле до тешке.