Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Стамбене Куће

Urban Twilight

Дизајн Ентеријера Стамбене Куће Простор је препун дизајнерског богатства, у смислу материјала и детаља који су примењени у пројекту. План овог стана је танког облика З, који карактерише простор, али је уједно и изазов за стварање широког и великодушног простора простора за станаре. Дизајнер није предвидио зидове који би пресекли континуитет отвореног простора. Овом операцијом унутрашњост прима сунчеву светлост природе која осветљава простор за стварање амбијента и чини простор угодним и широким. Занат такође простор детаљно додирује. Метал и материјали из природе чине композицију дизајна.

Коњички Павиљон

Oat Wreath

Коњички Павиљон Коњички павиљон дио је новоотвореног коњичког центра. Предмет је смештен на културној баштини и заштићен културним простором историјске целине изложбе. Главни архитектонски концепт је искључење масивних капиталних зидова у корист прозирних дрвених елемената од чипке. Главни мотив фасадног украса је стилизовани ритмички узорак у облику пшеничних ушију или зоби. Танки метални стубови готово неприметно подржавају светлосне зраке залепљеног дрвеног крова, који се подизао, а завршетак је у облику стилизоване силуете коњске главе.

Приватна Кућа

The Cube

Приватна Кућа Стварање квалитетног животног искуства и редефинирање имиџа стамбене зграде у Кувајту уз одржавање климатских захтева и потреба приватности које диктира арапска култура, били су главни изазови с којима се дизајнер суочава. Кућа Цубе је четверокатна бетонска / челична конструкција заснована на сабирању и одузимању унутар коцке стварајући динамичан доживљај између унутрашњих и спољних простора како бисте уживали у природној светлости и пејзажном погледу током целе године.

Сеоска Кућа

House On Pipes

Сеоска Кућа Мрежа витких челичних цеви постављених на поступан начин минимизира отисак зграде истовремено пружајући чврстину и стабилност за подизање животног простора изнад овог. У складу са минималистичким приступом иконама, ова сеоска кућа дизајнирана је у оквиру постојећих стабала да би смањила унутрашњи добитак топлоте. Томе је помогло и намерно посртање блокова Фли пепела на фасади, а резултирајућа празнина и сенка природно хладе зграду. Подизање куће такође је осигурало да је Пејзаж био непрекидан и да су погледи били неограничени.

Кућа

Basalt

Кућа Изграђен за удобност и елеганцију. Овај дизајн је заиста привлачан и изванредан изнутра и споља. Карактеристике укључују храстово дрво, прозоре направљене да уносе пуно сунчеве светлости и умирујуће су за очи. Очаравајућа је љепотом и техником. Једном када сте у овој кући, не можете а да не приметите спокој и осећај оазе који вас преузима. Пухао дрвеће и околина сунчевим зрацима чине ову кућу јединственим местом за живот далеко од ужурбаног градског живота. Басалт кућа је саграђена да удовољи и прими различите људе.

Дизајн Дворишта И Баште

Shimao Loong Palace

Дизајн Дворишта И Баште Користећи природну и течну језику разумну организацију пејзажа, дворишта су међусобно повезана у више димензија, прожета једна с другом и глатко се претварају. Користећи вертикалну стратегију вешто, висинска разлика од 4 метра преиначиће се у врхунац и одлика пројекта, стварајући мулти-ниво уметнички, живи, природни дворишни пејзаж.