Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућа За Успомену

Memory Transmitting

Кућа За Успомену Ова кућа преноси слике дома дрвеним гредама и слојевитим гомилама беле цигле. Светлост пролази из простора беле цигле око куће, стварајући посебну атмосферу за клијента. Дизајнер користи неколико метода да реши ограничења ове зграде за клима уређаје и складишне просторе. Такође, спојите материјале са сећањем клијента и представите топлу и елегантну естетику кроз структуру, повезујући јединствени стил ове куће.

Унутрашња Кућа

Seamless Blank

Унутрашња Кућа Ово је кућа за представљање јединственог стила домаћице, који је дом графичког дизајнера и предузетника. Дизајнер представља природне материјале који илуструју склоности домаћице и чувају празне просторе како би се испунили предмети члана породице. Кухиња је центар куће, посебно дизајниран окружени поглед за домаћице и осигурајте да родитељи могу да виде било где. Кућа је опремљена белим гранитним подовима, италијанским сликањем минерала, прозирним стаклом и белим прашкастим слојем који откривају елегантне детаље материјала.

Унутрашња Кућа

Warm loft

Унутрашња Кућа Кућа индустријског стила са топлим материјалима. Ова кућа припрема неколико функција за клијенте за промоцију животних квалитета. Дизајнер је покушао спојити цеви у сваки простор и комбиновати дрво, челик и ЕНТ цеви како би илустровао причу о животу клијената. Није иста као у обичном индустријском стилу, ова кућа уноси само неколико боја и припрема пуно простора за одлагање.

Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.

Архитектура Са Мешовитом Употребом

Shan Shui Plaza

Архитектура Са Мешовитом Употребом Смештен у историјском граду Сијану, између пословног центра и реке ТаоХуаТан, пројекат има за циљ не само да повеже прошлост и садашњост, већ и урбану и природу. Инспирисан пролећном кинеском причом о цвету брескве, пројекат нуди парадисијанско место за живот и рад пружајући блиску везу са природом. У кинеској култури, филозофија планинских вода (Схан Схуи) има суштинско значење односа између човека и природе, тако што искориштавајући водени пејзаж локације, пројекат нуди просторе који одражавају филозофију Шан Шуја у граду.

Болница

Warm Transparency

Болница Уобичајено, болница обично представља простор који има лошу природну боју или материјал због вештачког структурног материјала за побољшање функционалности и ефикасности. Стога пацијенти осећају да се издвајају од свог свакодневног живота. Треба узети у обзир угодно окружење у којем пацијенти могу провести и ослобођени стреса. ТСЦ архитекти пружају отворен, удобан простор постављањем отвореног плафонског простора у облику слова Л и великих стреха користећи много дрвног материјала. Топла транспарентност ове архитектуре повезује људе и медицинске услуге.