Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Путног Навођења

Airport Bremen

Систем Путног Навођења Модеран дизајн високог контраста и јасне информације Хирарцхие разликује нови систем. Систем оријентације делује брзо и позитивно ће допринети квалитети услуге коју аеродром пружа. Најважније средство поред употребе новог фонта, карактеристичног стрелског елемента је увођење различитих боја високог контраста. Посебно је било ријеч о функционалним и психолошким аспектима, као што су добра прегледност, читљивост и снимање података без баријера. Користе се нове алуминијумске футроле са савременим, оптимизованим ЛЕД осветљењем. Додате су сигналне куле.

Концепт Амбалаже

Faberlic Supplements

Концепт Амбалаже У савременом свету људи су стално изложени агресивним утицајима спољних негативних фактора. Лоша екологија, ужурбан ритам живота у мегаполисима или стресима доводе до повећаног оптерећења на телу. За нормализацију и побољшање функционалног стања организма користе се суплементи. Главна метафора овог пројекта постала је дијаграм побољшања благостања особе уз употребу додатака. Такође, главни графички елемент понавља облик слова Ф - прво слово у имену бренда.

Уметност

Metamorphosis

Уметност Локација се налази у индустријској регији Кеихин у предграђу Токија. Димовање стално дима из димњака тешких индустријских фабрика може приказати негативну слику попут загађења и материјализма. Међутим, фотографије су усредсређене на различите аспекте фабрика које приказују његову функционалну лепоту. Током дана, цеви и конструкције стварају геометријске узорке са линијама и текстурама, а скала на протраћеним објектима ствара ваздух достојанства. Ноћу се објекти мењају у мистериозну космичку тврђаву као у научно-фантастичним филмовима 80-их.

Изложбени Плакат

Optics and Chromatics

Изложбени Плакат Наслов Оптицс анд Цхроматиц односи се на расправу Гоетхеа и Невтона о природи боја. Ову расправу представља сукоб две композиције у облику слова: једна је прорачуната, геометријска, са оштрим контурама, друга се ослања на импресионистичку игру шарених сенки. У 2014. години овај дизајн је послужио као насловница за уметничке корице Пантоне Плус серије.

Забава

Free Estonian

Забава У овом јединственом уметничком делу, Олга Рааг користила је естонске новине из године када је аутомобил првобитно произведен 1973. Жуте новине у Националној библиотеци су фотографисане, очишћене, прилагођене и уређене да би се користиле на пројекту. Коначни резултат је одштампан на специјалном материјалу који се користи на аутомобилима, а који траје 12 година, а пријава је трајала 24 сата. Бесплатни Естонски је аутомобил који привлачи пажњу, окружујући људе позитивном енергијом и носталгичним емоцијама из детињства. Позива радозналост и ангажовање свих.

Суво Паковање Чаја

SARISTI

Суво Паковање Чаја Дизајн је цилиндрична посуда живих боја. Иновативна и осветљујућа употреба боја и облика ствара хармоничан дизајн који одражава САРИСТИ-јеве биљне инфузије. Оно што разликује наш дизајн је наша способност да дамо модеран преокрет сувој амбалажи чаја. Животиње које се користе у паковању представљају осећања и стања која људи често доживљавају. На пример, птице фламинго представљају љубав, медвед Панда опуштање.