Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Спреј За Кување

Urban Cuisine

Спреј За Кување Улична кухиња је место укуса, супстанци, уздаха и тајни. Али и изненађења, концепте, боје и сећања. То је сајт за стварање. Квалитетни садржаји више нису основна премиса за стварање привлачности, сада је кључно додавање емоционалног искуства. Овим паковањем кувар постаје "графити уметник", а клијент постаје уметнички гледалац. Ново оригинално и креативно емотивно искуство: Урбана кухиња. Рецепт нема душу, али кувар мора души дати рецепт.

Визуелни Идентитет Пекара

Mangata Patisserie

Визуелни Идентитет Пекара Мангата је на шведском представљена као романтични призор, светлуцав одсјај месеца на путу ствара на ноћном мору. Сцена је визуелно привлачна и довољно посебна за стварање имиџа марке. Палета боја, црно-златна, имитира атмосферу мрачног мора, такође је дала бренду мистериозан, луксузан додир.

Брендирање Пића И Амбалажа

Jus Cold Pressed Juicery

Брендирање Пића И Амбалажа Логотип и амбалажу дизајнирала је локална фирма М - Н Ассоциатес. Паковање постиже прави баланс између младости и кукова, али и некако згодног. Логотип белог свиленог платна изгледа контрастно шареном садржају, са белим качкетом на коме је наглашен. Трокутаста структура боце се лепо слаже за креирање три одвојена панела, један за логотип и два за информације, посебно детаљне информације о округлим угловима.

Амбалажа За Пиво

Okhota Strong

Амбалажа За Пиво Идеја овог редизајна је да се прикаже високи АБВ производа кроз визуелно препознатљив чврсти материјал - валовити метал. Валовито метално утискивање постаје главни мотив стаклене боце, истовремено га чини тактилним и лаким за држање. Графички образац који подсећа на валовити метал пребачен је на алуминијум, може бити употпуњен умањеним логотипом дијагонале и модернизованом сликом ловца, који нови дизајн чини динамичнијим. Графичко решење за обе боце и лименку је једноставно и лако имплементирати. Дрвене боје и елегантни дизајнерски елементи привлаче циљану публику и повећавају видљивост полица.

Амбалажа

Stonage

Амбалажа Креативно комбинована алкохолна пића са концептом „растварања паковања“, Мелтинг Стоне доноси јединствену вредност за разлику од традиционалног паковања алкохола. Уместо уобичајеног поступка паковања, Мелтинг Стоне је осмишљен да се раствара када је у контакту са површином високих температура. Када се паковање алкохола прелије врућом водом, амбалажа „мермерног“ узорка ће се растопити у међувремену, купац је спреман да ужива у пићу уз сопствени производ по мери. То је нови начин уживања алкохолних пића и уважавање традиционалних вредности.

Куварска Књига

12 Months

Куварска Књига Мађарску куварску књигу 12 месеци, ауторка Ева Беззегх, лансирала је у новембру 2017. године Артбеет Публисхинг. То је јединствени сликовити уметнички наслов који месечно представља сезонске салате који садрже укусе неколико кухиња из целог света. Поглавља прате промене годишњих доба на нашим тањурима и у природи током читаве године у 360пп садржећи сезонске рецепте и одговарајућу храну, локални пејзаж и животне портрете. Поред тога што је неукусна тематска збирка рецепата, то обећава и трајно уметничко искуство у књизи.