Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Истраживачко Брендирање

Pain and Suffering

Истраживачко Брендирање Овај дизајн истражује патњу у различитим слојевима: филозофском, друштвеном, медицинском и научном. Из мог личног становишта да патња и бол долазе у многим лицима и облицима, филозофским и научним, изабрао сам хуманизацију патње и боли као своју основу. Проучавао сам аналогије између симбиотске природе и симбиотске у људским односима и из овог истраживања створио сам ликове који визуелно представљају симбиотске односе између патње и патње и између бола и онога који пати у боли. Овај дизајн је експеримент и гледалац је предмет.

Дигитална Уметност

Surface

Дигитална Уметност Етерична природа дела ствара нешто опипљиво. Идеја долази из употребе воде као елемента за преношење концепта на површини и површини. Дизајнер је фасциниран стварањем нашег идентитета и улоге коју они око нас имају у том процесу. За њега смо „површни“ када покажемо нешто од себе.

Вештачка Топографија

Artificial Topography

Вештачка Топографија Велики намештај попут пећине Овај награђивани пројекат освојио је Велику награду уметности у међународном конкурсу Контејнера. Моја идеја је да издубим волумен унутар контејнера како би се изградио аморфан простор попут пећине. Направљен је од само пластичног материјала. Око 1000 листова меког пластичног материјала дебљине 10 мм исечено је у облику контуре и ламинирано је попут слоја. Ово није само уметност, већ и велики намештај. Пошто су сви делови мекани попут софе, и особа која уђе у овај простор може се опустити проналазећи место погодно за облик свог тела.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Товн је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплет за производњу папира Фарм је лако саставити. Није потребно лепљење или маказе. Склопите постављањем делова исте ознаке. Свака животиња ће имати двомјесечни календар. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанички живот је календар који у једном листу истиче прелеп живот биљака. Отворите листу и поставите на базу да уживате у разним биљним скочним прозорима. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.