Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Активација Догађаја

Home

Активација Догађаја Дом обухвата носталгију нечијег личног дома и комбинација је старог и новог. Старинске слике из 1960. године прекривају задњи зид, мали лични мементи су разбацани по читавом екрану. Заједно се те ствари испреплићу у маси низа који се формирају заједно као једна прича, док на чекању где гледалац стоји открива поруку.

Уметничка Инсталација

The Future Sees You

Уметничка Инсталација Будућност вам представља лепоту оптимизма који је пригрлио млада креативна одрасла особа - будући мислиоци, иноватори, дизајнери и уметници вашег света. Динамична визуелна прича, пројицирана кроз 30 прозора на 5 нивоа, очи пламте живописним спектром боја, а понекад изгледа да прате мноштво док с поуздањем гледају у ноћ. Кроз ове очи виде будућност, мислилац, иноватор, дизајнер и уметник: креативци сутра који ће променити свет.

Филтер За Цигарете

X alarm

Филтер За Цигарете Кс аларм, је аларм за пушаче да их натерају да схвате шта раде себи док то раде. Овај дизајн је нова генерација филтера за цигарете. Овај дизајн може бити добра замена за скупе рекламе против пушења и има већи утицај на умове пушача него било која друга негативна реклама. Има врло једноставну структуру, филтри су обележени невидљивом мастилом која покрива негативно подручје скице и са сваким насипом скица ће вам се чинити јаснијом па ћете са сваким надувањем видети да вам срце постаје тамније и знате шта вам се дешава.

Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.

Боца Вина

Gabriel Meffre

Боца Вина Арома креира графички идентитет за колекционарску чинију Габријела Меффре која слави 80 година. Радили смо на карактеристичном дизајну 30-тих година, графички га симболизовала жена са чашом вина. Коришћене плоче у боји наглашене су утискивањем и врућим утискивањем фолије како би се нагласила колекционарска страна колекције.

Амбалажа За Храну

Chips BCBG

Амбалажа За Храну Изазов за реализацију паковања чипова марке БЦБГ састојао се у изради серије паковања у складу са универзумом марке. Амбалажа је морала бити и минималистичка и модерна, а истовремено има тај уметнички додир са лепинама и ону пријатну и симпатичну страну која доноси ликове нацртане оловком. Аперитив је погодан тренутак који се мора осећати на амбалажи.