Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендирање И Паковање

Leman Jewelry

Брендирање И Паковање Визуелно решење новог идентитета Леман Јевелри-а био је потпуно нови систем који ће разоткрити луксуз, изузетан, али софистициран и минималан осећај. Нови лого инспирисан радним поступком компаније Леман, њиховом услугом дизајна хауте цоутуре, креирајући све дијамантске облике који окружују симбол звијезде или сјај, стварајући софистицирани симбол и одјекује сјајни ефекат дијаманта. Слиједом тога, сви колатерални материјали произведени су са висококвалитетним детаљима како би се истакла и обогатила раскош свих нових визуелних елемената марке.

Музичка Препорука Услуга

Musiac

Музичка Препорука Услуга Мусиац је покретач музичких препорука, користећи проактивно учешће да би пронашао прецизне опције за своје кориснике. Циљ му је да предложи алтернативне интерфејсе како би се оспорио аутократија алгоритма. Филтрирање информација постало је неизбежан приступ претраживању. Међутим, то ствара ефекте коморе за ехо и ограничава кориснике у њиховој зони комфора тако што стриктно прате њихове преференције. Корисници постају пасивни и престају пропитивати опције које машина пружа. Трошење времена на преглед опција може повећати огромне коштање, али управо тај напор ствара корисно искуство.

Ликер

GuJingGong

Ликер Културне приче које људи преносе представљене су на амбалажи, а обрасци пијења змаја пажљиво су нацртани. Змај се у Кини поштује и симболизује добродушност. На илустрацији, Змај излази да пије. Пошто га привлачи вино, лебди око боце вина додајући традиционалне елементе као што су Ксиангиун, палача, планина и река, што потврђује легенду о вину Гујинг данак. Након отварања кутије, остаће слој папирног картона са илустрацијама како би кутија после отварања имала укупни ефекат приказа.

Систем Путног Навођења

Airport Bremen

Систем Путног Навођења Модеран дизајн високог контраста и јасне информације Хирарцхие разликује нови систем. Систем оријентације делује брзо и позитивно ће допринети квалитети услуге коју аеродром пружа. Најважније средство поред употребе новог фонта, карактеристичног стрелског елемента је увођење различитих боја високог контраста. Посебно је било ријеч о функционалним и психолошким аспектима, као што су добра прегледност, читљивост и снимање података без баријера. Користе се нове алуминијумске футроле са савременим, оптимизованим ЛЕД осветљењем. Додате су сигналне куле.

Концепт Амбалаже

Faberlic Supplements

Концепт Амбалаже У савременом свету људи су стално изложени агресивним утицајима спољних негативних фактора. Лоша екологија, ужурбан ритам живота у мегаполисима или стресима доводе до повећаног оптерећења на телу. За нормализацију и побољшање функционалног стања организма користе се суплементи. Главна метафора овог пројекта постала је дијаграм побољшања благостања особе уз употребу додатака. Такође, главни графички елемент понавља облик слова Ф - прво слово у имену бренда.

Уметност

Metamorphosis

Уметност Локација се налази у индустријској регији Кеихин у предграђу Токија. Димовање стално дима из димњака тешких индустријских фабрика може приказати негативну слику попут загађења и материјализма. Међутим, фотографије су усредсређене на различите аспекте фабрика које приказују његову функционалну лепоту. Током дана, цеви и конструкције стварају геометријске узорке са линијама и текстурама, а скала на протраћеним објектима ствара ваздух достојанства. Ноћу се објекти мењају у мистериозну космичку тврђаву као у научно-фантастичним филмовима 80-их.