Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Козметике

Woman Flower

Колекција Козметике Ова колекција инспирисана је претјераним стиловима одјеће средњовјековних европских дама и облицима птичје перспективе. Дизајнер је извукао облике ове две и искористио их као креативне прототипове и комбиновао са дизајном производа да би створио јединствени облик и модни осећај, показујући богат и динамичан облик.

Дизајн Књиге

Josef Koudelka Gypsies

Дизајн Књиге Јосеф Куделка, светски познати фотограф, одржао је своје изложбе фотографија у многим земљама широм света. Након дужег чекања, у Кореји је напокон одржана изложба куделка на тему Циганка и његова књига је направљена. Пошто је то била прва изложба у Кореји, од аутора се појавила молба да жели да направи књигу како би могао да осети Кореју. Хангеул и Ханок су корејска слова и архитектура која представљају Кореју. Текст се односи на ум, а архитектура значи облик. Инспирисан овим двама елементима, желео је да осмисли начин да изрази корејске карактеристике.

Јавна Уметност

Flow With The Sprit Of Water

Јавна Уметност Околине у заједници често су загађене интер- и унутар-личним нескладима њихових становника што резултира видљивим и невидљивим хаосом у окружењу. Несвесни ефекат овог поремећаја је то што становници назадују у немир. Ова уобичајена и циклична узнемиреност утичу на тело, ум и дух. Скулптуре воде, његују, прочишћавају и јачају позитивно „цхи“ простора, фокусирајући се на пријатне и мирне исходе. Уз суптилни помак у свом окружењу, јавност се води ка равнотежи између њихове унутрашње и спољне стварности.

Дизајн Бренда

Queen

Дизајн Бренда Проширени дизајн заснован је на концепту краљице и шаховнице. Са црним и златним бојама, дизајн ће пренети осећај високе класе и преобликовати визуелну слику. Поред металних и златних линија које се користе у самом производу, елемент сцене изграђен је тако да одабере ратни утисак у шаху, а ми користимо координацију сценске расвете за стварање дима и светлости рата.

Скулптура

Atgbeyond

Скулптура Кси'ан се налази на почетном месту Великог пута свиле. У процесу креативног истраживања уметности они спајају модерну природу хотелског бренда Кси'ан В, Ксијанову посебну историју и културу и предивне уметничке приче из династије Танг. Поп у комбинацији са графитском уметношћу постаје уметнички израз хотела В који је имао дубок утицај.

Ионг Харбор Ребрандинг

Hak Hi Kong

Ионг Харбор Ребрандинг Предлог користи три концепта за обнову система инфраструктуре за риболовну луку Ионг-Ан. Први је нови лого који ствара специфичне визуелне материјале извучене из културних карактеристика заједнице Хакка. Следећи корак је поново истраживање доживљаја забаве, а затим направите два лика маскоте који ће их представљати и пустите их да се појаве у новим атракцијама за вођење туриста у луку. Последње, али не најмање битно, планирање девет тачака у унутрашњости, окружење забавним активностима и укусним кухињама.