Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ионг Харбор Ребрандинг

Hak Hi Kong

Ионг Харбор Ребрандинг Предлог користи три концепта за обнову система инфраструктуре за риболовну луку Ионг-Ан. Први је нови лого који ствара специфичне визуелне материјале извучене из културних карактеристика заједнице Хакка. Следећи корак је поново истраживање доживљаја забаве, а затим направите два лика маскоте који ће их представљати и пустите их да се појаве у новим атракцијама за вођење туриста у луку. Последње, али не најмање битно, планирање девет тачака у унутрашњости, окружење забавним активностима и укусним кухињама.

Изложба

Tape Art

Изложба 2019. Тајпеј је зачарао визуелни парти линија линија, делова боја и флуоресценције. Била је то уметничка изложба Тапе Тхат коју су организовали ФунДесигн.тв и Тапе Тхат Цоллецтиве. Различити пројекти са необичним идејама и техникама представљени су у 8 инсталација уметничких врпци и изложили преко 40 слика са тракама, заједно са видео записима о уметниковим радовима у прошлости. Такође су додали сјајне звукове и светлост како би догађај постао имерзивни уметнички миље, а материјали које су нанели укључују платнене траке, каналне траке, папирне траке, приче за паковање, пластичне траке и фолије.

Уметност Инсталације

Inorganic Mineral

Уметност Инсталације Инспирисан дубоким осећајима према природи и искуством архитекте, Лее Цхи се фокусира на стварање јединствених инсталација ботаничке уметности. Размишљајући о природи уметности и истражујући креативне технике, Ли трансформира животне догађаје у формализована уметничка дела. Тема ове серије радова је истражити природу материјала и начин на који се материјали могу реконструисати естетским системом и новом перспективом. Лее такође верује да редефиниција и реконструкција биљака и других вештачких материјала може учинити да природни пејзаж има емотиван утицај на људе.

Ре-Брендирање Предузећа

Astra Make-up

Ре-Брендирање Предузећа Моћ марке не лежи само у његовој способности и визији, већ и у комуникацији. Каталог једноставан за употребу испуњен јаким фотографијама производа; веб локација која је оријентисана на потрошаче и која нуди он-лине услуге и преглед производа марке. Такође смо развили визуелни језик у представљању сензора марке уз модни стил фотографије и линију свеже комуникације на друштвеним медијима, успоставили дијалог између компаније и потрошача.

Дизајн Слова

Monk Font

Дизајн Слова Монк тражи равнотежу између отворености и читљивости хуманистичких санс серифи и регулиранијег карактера трга санс сериф. Иако је првобитно замишљен као латиница, одлучено је рано да му је потребан шири дијалог да би се уврстила и арапска верзија. И латино и арапско дизајнирали су нам исто образложење и идеју заједничке геометрије. Снага паралелног процеса дизајнирања омогућава да два језика имају уравнотежен склад и грациозност. И арапски и латински раде беспрекорно, имају заједничке бројаче, дебљину стабљике и закривљене облике.

Амбалажа

Winetime Seafood

Амбалажа Дизајн амбалаже за Винетиме Сеафоод серију треба да покаже свежину и поузданост производа, треба га повољно разликовати од конкуренције, бити складан и разумљив. Коришћене боје (плава, бела и наранџаста) стварају контраст, наглашавају важне елементе и одражавају позиционирање бренда. Јединствени јединствени концепт разликује серију од осталих произвођача. Стратегија визуелних информација омогућила је идентификацију разноликости производа у серији, а употреба илустрација уместо фотографија учинила је паковање занимљивијим.