Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кабаница

UMBRELLA COAT

Кабаница Овај кабаница је комбинација кишног капута, кишобрана и водоотпорних панталона. У зависности од временских услова и количине кише, она се може прилагодити различитим нивоима заштите. Његова јединствена карактеристика је што комбинује кабаницу и сунцобран у једном предмету. Са кишобраном кабаницом руке су слободне. Такође, може бити савршен за спортске активности попут вожње бицикла. Поред тога у гужви на улици не наилазите на друге кишобране јер се капуљача за кишобран протеже изнад рамена.

Прстен

Doppio

Прстен Ово је узбудљив драгуљ мистичне природе. „Доппио“, у спиралном облику, путује у два правца симболишући време мушкараца: њихову прошлост и будућност. Она носи сребро и злато који представљају развој врлина људског духа током његове историје на Земљи.

Прстен И Привезак

Natural Beauty

Прстен И Привезак Колекција Натурал Беаути настала је као поклон Амазонској шуми, баштина не само Бразила, већ и целог света. Ова колекција окупља љепоту природе са сензуалношћу женствених облина гдје накит обликује и милује женско тијело.

Огрлица

Sakura

Огрлица Огрлица је веома флексибилна и направљена од различитих комада који се лепе заједно заједно да би се лепо каскадирали на женском врату. Средишње цвеће на десној страни се окреће и постоји могућност да се леви краћи комад огрлице засебно користи као брош. Огрлица је веома лагана с обзиром на 3Д облик и сложеност дела. Укупна тежина за њега износи 362,50 грама и износи 18 карата, са 518,75 карата камена и дијаманата

Свилени Четверокут

Passion

Свилени Четверокут "Страст" је један од објеката "Поздрави". Свилени шал лепо уклопите у џепни квадрат или га уоквирите као уметничко дело и учините му да траје цео живот. То је попут игре - сваки објект има више функција. "Поздрави" утјеловљују њежну повезаност старих заната и модерних дизајнерских објеката. Сваки дизајн је јединствено уметничко дело и прича другачију причу. Замислите место где сваки мали детаљ говори причу, где је квалитет вредност живота, а највећи луксуз је веровање себи. Овде се срећу "Поздрави". Нека вас уметност упозна и остари са вама!

Колекција Накита

Future 02

Колекција Накита Пројецт Футуре 02 је колекција накита са забавним и живописним завојом инспирисана теоремама круга. Сваки комад креиран је софтвером за рачунарски дизајн, који је у потпуности или делимично изграђен селективном технологијом ласерског синтеровања или челичним 3Д штампањем и ручно завршен традиционалним техникама израде сребрних метала. Колекција црпи инспирацију из облика круга и пажљиво је осмишљена да визуелно представи еуклидске теореме у обрасце и облике ношења уметности, симболишући на тај начин нови почетак; полазна тачка за узбудљиву будућност.