Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционалне Минђуше

Blue Daisy

Мултифункционалне Минђуше Даиси'с су композитни цветови са два цвета спојена у једно, унутрашњи одељак и спољни латицу. Симболизује преплитање двоје који представљају праву љубав или крајњу везу. Дизајн се комбинира у јединствености цвијета тратинчице омогућава кориснику да носи Плаву тратинчицу на више начина. Избор плавих сафира за латице треба да потенцира инспирацију за наду, жељу и љубав. Жути сафири одабрани за средишњу латицу цвијећа обузимају корисника како би осјећао радост и понос пружајући кориснику потпуни спокој и повјерење у показивању његове елеганције.

Привезак

Eternal Union

Привезак Вечна унија Олге Иатскаер, професионална историчарка која је одлучила да започне нову каријеру дизајнера накита, изгледа једноставно, али пуно смисла. Неки ће у њему пронаћи додир келтског накита или чак Хераклесов чвор. Комад представља један бесконачни облик, који изгледа као два међусобно повезана облика. Овај ефекат је створен помоћу мрежних линија које су угравиране на комад. Другим речима - њих двоје су повезани једно као друго, а једно је њихово заједништво.

Колекција Накита

Ataraxia

Колекција Накита У комбинацији са модом и напредном технологијом, пројекат има за циљ да створи комаде накита који старе готичке елементе могу преточити у нови стил, разговарајући о потенцијалу традиционалног у савременом контексту. Са интересовањем за начин на који готичке вибрације утичу на публику, пројекат покушава да изазове јединствено индивидуално искуство кроз разиграну интеракцију, истражујући однос дизајна и носилаца. Синтетички драги камење, као материјал са нижим утиском на еко, исечени су на необично равне површине да би бацили своје боје на кожу да би побољшали интеракцију.

Цоллиер

Eves Weapon

Цоллиер Еве оружје израђено је од 750 каратних ружа и бијелог злата. Садржи 110 дијаманата (20.2цт) и састоји се од 62 сегмента. Сви имају два потпуно различита изгледа: У бочном су погледу сегменти у облику јабуке, а одозго се могу видети линије у облику слова В. Сваки сегмент је подељен у страну да би се створио ефекат опружног оптерећења који држи дијаманте - дијаманти се држе само напетошћу. Ово повољно наглашава блиставост, сјај и повећава видљиви сјај дијаманта. Омогућује изузетно лаган и јасан дизајн, упркос величини огрлице.

Прстен

Wishing Well

Прстен Пошто је у сну посетила башту са ружама, Типпи је наишла на бунар који је био окружен ружама. Тамо је погледала у бунар и угледала одраз ноћних звезда и зељела. Ноћне звезде представљени су дијамантима, а рубин симболизује њену најдубљу страст, снове и наде које је начинила у бунару са жељама. Овај дизајн карактерише прилагођени рез руже, шестерокутни рубин канџасти сет од 14К чврстог злата. Мали листови су изрезбарени како би приказали текстуру природних листова. Трака прстена подржава раван врх и закривљена је мало према унутра. Величине прстена морају се математички израчунати.

Торба Тоте

Totepographic

Торба Тоте Топографски дизајнирана торба за тоте, која служи као лагана торба, посебно током оних напорних дана проведених у куповини или извршавању налога. Капацитет Тоте торбе је попут планине и може да држи или носи много ствари. Оракаста кост је укупна структура торбе, топографска карта је површински материјал попут горских неравних површина.