Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Часовник

Argo

Часовник Арго би Гравитхин је часовник чији је дизајн инспирисан секстантом. Садржи угравирано двоструко бирање, доступно у двије нијансе, Дубоко плаво и Црно море, у част митских авантура брода Арго. Срце му куца захваљујући швицарском кварту Ронда 705, док сафирно стакло и чврсти брушени челик од 316Л пружају још већи отпор. Такође је отпоран на воду 5АТМ. Сат је доступан у три различите футроле (златна, сребрна и црна), двије нијансе за бирање (Дееп Блуе и Блацк Сеа) и шест модела ремена, у два различита материјала.

Колекција Женске Одеће

Hybrid Beauty

Колекција Женске Одеће Дизајн Хибрид Беаути колекције је употреба симпатичности као механизма за преживљавање. Основане симпатичне карактеристике су врпце, руге и цвеће, а преправљене су традиционалним техникама млинарства и обраде. Ово рекреира старе технике моде савременог хибрида, који је романтичан, мрачан, али и вечан. Цео процес дизајна Хибрид Беаути промовише одрживост како би се створили безвременски дизајни.

Прстен

Ohgi

Прстен Мимаиа Дале, дизајнер прстена Охги доставио је симболичну поруку са овим прстеном. Њена инспирација прстена потекла је из позитивних значења која имају обожаватељи јапанских фолдера и колико су вољени у јапанској култури. За материјал користи 18К жуто злато и сафир, а они доносе луксузну ауру. Штавише, склопиви вентилатор седи на прстену под углом који даје јединствену лепоту. Њен дизајн је јединство између истока и запада.

Прстен

Gabo

Прстен Прстен Габо осмишљен је тако да подстакне људе да поново погледају разиграну страну живота која се обично изгуби када дође у одраслост. Дизајнерка је инспирисана сећањима посматрања свог сина како се игра са његовом шареном чаробном коцком. Корисник се може играти прстеном ротирањем два независна модула. Радећи ово, скупови боја драгог камења или положај модула могу се поклапати или неподударати. Поред заиграног аспекта, корисник има могућност свакодневног ношења другачијег прстена.

Прстен

Dancing Pearls

Прстен Плешући бисери међу морским бучним таласима резултат су инспирације из океана и бисера и прстен 3Д модела. Овај прстен дизајниран је у комбинацији злата и шарених бисера са посебном структуром за примену кретања бисера између бучних таласа океана. Пречник цеви је изабран у доброј величини што чини дизајн довољно робусним да модел учини производљивијим.

Колекција Накита

Biroi

Колекција Накита Бирои је 3Д штампана серија накита која је инспирисана легендарним небеским фениксом, који се баца у пламен и поново рађа из сопственог пепела. Динамичне линије које формирају структуру и Воронојев узорак раширен по површини симболизују феникса који оживљава из запаљеног пламена и лети у небо. Узорак мења величину да би текао преко површине дајући осећај динамике структури. Дизајн, који сам по себи показује присуство налик на скулптуру, даје носиоцу храброст да направи корак напред исцртавајући своју јединственост.