Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Капут Који Може Бити Кабриолет

Eco Furs

Капут Који Може Бити Кабриолет Капут који може бити 7-у-1 инспирисан је запосленим дамама из каријере које се одлучују за јединствену, еколошку и функционалну дневну гардеробу. У њему се стари, али опет у тренду, ручно ушивени скандинавски текстил из Риа Руг-а реинтерпретира на модеран начин што резултира уградњом вунене одеће која је у погледу перформанси попут крзна. Разлика је у детаљима и љубазности према животињама и животној средини. Током година, Ецо Фурс су тестирани у различитим европским зимским климама што је помогло у развоју квалитета овог капута и осталих новијих комада до савршенства.

Одећа

Bamboo lattice

Одећа У Вијетнаму видимо технику решетки од бамбуса у многим производима као што су чамци, намештај, кавез за пилетину, фењери ... Бамбусова решетка је снажна, јефтина и једноставна за израду. Моја визија је да креирам модну моду ношења која ће бити узбудљива и грациозна, софистицирана и шармантна. Нанео сам овај детаљ од бамбусове решетке на неке своје моделе претворбом сирове, тврде и редовите решетке у мекани материјал. Моји дизајни комбинују традицију са модерним обликом, тврдоћу решеткастог узорка и мекоћом песка ситних тканина. Фокусирам се на форму и детаље, што шарму и женствености доносим кориснике.

Дијамантни Прстен

The Great Goddess Isida

Дијамантни Прстен Исида је 14К златни прстен који вам се клизи по прсту да створи шармантан изглед. Фасада Исида прстена краси јединствене елементе попут дијаманата, аметиста, цитрина, тсаворита, топаза и употпуњена је белим и жутим златом. Сваки комад има свој одређени материјал, што га чини јединственим. Уз то, равна стаклена фасада на нарезаним драгуљима рефлектује различите зраке светлости у разним амбијентима, додајући прстен ексклузиван карактер.

Огрлица

Scar is No More a Scar

Огрлица Дизајн иза себе има драматичну болну причу. Била је инспирисана мојим незаборавним срамотним ожиљком на телу који је спаљен снажним ватрометом када сам имао 12 година. Покушавајући да је прекријем тетоважом, тетоваж ме упозорио да би било горе да прекривам страх. Свако има свој ожиљак, свако има своју незаборавну болну причу или историју, најбоље решење за излечење је научити како се суочити с њим и снажно га савладати, уместо да се прикрије или покуша из њега. Стога се надам да ће се људи који носе мој накит осјећати снажније и позитивније.

Повезани Сат

COOKOO

Повезани Сат ЦООКОО ™, први светски дизајнерски паметни сат који комбинује аналогни покрет са дигиталним екраном. Са иконичним дизајном за своје ултра чисте линије и паметне функционалности, сат приказује жељена обавештења са вашег паметног телефона или иПада. Захваљујући ЦООКОО Апп ™ корисници остају у контроли свог повезаног живота тако што бирају која обавештења и упозорења желе да приме право на зглоб. Притиском на дугме ЦОММАНД прилагодљиво ће се омогућити даљинско активирање камере, репродукција музике на даљинском управљачу, Фацебоок пријава са једним дугметом и многе друге опције.

Футрола За Лаптоп

Olga

Футрола За Лаптоп Футрола за лаптоп са специјалним каишем и специјално причврстите други систем кућишта. За материјал сам узео рециклирану кожу. Постоји неколико боја из којих свако може покупити своју. Мој циљ је био да направим обичан, занимљив лаптоп случај где је систем лако бриге и где можете да причврстите још један случај ако треба да носите са собом Мац Боок Про и Ипад или мини Ипад са собом. Под кесом можете да носите кишобран или новине. Једноставно промјењив случај за сваки дан.