Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

City Heart

Изложбени Простор Од градске архитектуре до индекса да би се разумела и одмерила равнотежа дизајна, израз града сажет у простору у три угла, кроз урбану изградњу и развој да би се промовисала предузећа, град и перспектива људи за промену града и урбаних карактеристика и урбаног климатско савијање у замену да би изразио дизајнерско разумевање града, више види прошлост града да види његову будућност.

Коњички Комплекс

Emerald

Коњички Комплекс Холистички архитектонски и просторни пројекти слика обједињује свих шест зграда открива функционални идентитет сваке. Проширене фасаде арена и стаја усмерене на административно композитно језгро. Шестострана грађевина као кристална мрежа лежи у дрвеном оквиру као у огрлици. Зидни троуглови украшени расипањем стакла као смарагдни детаљи. Закривљена бела конструкција истиче главни улаз. Мрежа фасада је такође део унутрашњег простора, где се окружење перципира кроз провидну мрежу. Ентеријери настављају тему дрвених конструкција, користећи размјере елемената у пропорционалнијој људској мјери.

Кафић

Perception

Кафић Овај мали топли дрвени кафић налази се на углу раскрснице у тихом кварту. Централизована зона отворене припреме чини чисто и богато искуство наступа бариста посетиоцима свуда где је седиште или стол у кафићу. Стропни објект назван „Дрво за сенчење“ почиње са задње стране зоне за припрему и покрива зону купаца како би створио целокупну атмосферу овог кафића. Даје необичан просторни ефекат посетиоцима, а такође постаје медиј за људе који желе да се изгубе у мислима са укусима кафић.

Забавни Клуб

Central Yosemite

Забавни Клуб Вратите се једноставности живота, сунце се кроз прозор прекриже светлошћу и сенком. Да бисте боље одражавали природни укус у целокупном простору, у потпуности искористите дизајн трупаца, једноставан и модеран, хуманистички комфор, наглашавајући уметничку атмосферу простора. Оријентални шарм тон, са јединственим просторним расположењем. Ово је још један израз унутрашњости, природан је, чист, променљив.

Резиденција

Panorama Villa

Резиденција Алудирајући на структуру типичног села Мани, концепт је замишљен као низ појединачних фрагмената камена који се врте око атријума, улаза и животних простора. Груби томови резиденције отварају дијалог са њиховим природним окружењем, док ритам њихових отварања или осигурава приватност или позива на панорамски поглед на хоризонт, градећи директно искуство узастопних и разноликих наратива. Вила се налази у насељу Наварино Ресиденцес, колекцији луксузних вила у приватном власништву у срцу одмаралишта Наварино Дунес.

Продајни Центар

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Продајни Центар Дизајн комбинује народ североистока са благошћу и грациозношћу Југа како би омогућио живот пун инклузије. Паметан дизајн и компактан распоред проширују унутрашњу архитектуру. Дизајнер користи једноставне и међународне дизајнерске вештине са чистим елементима и обичним материјалима, који чине простор природним, лежерним и јединственим. Дизајн је продајни центар са 600 квадратних метара, чији је циљ дизајнирање модерног оријенталног продајног центра, чинећи срце становника тихим и одбацити буку споља. Будите спори и уживајте у лепотном животу.