Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Башта

Tiger Glen Garden

Башта Врт Тигер Глен је башта за размишљање саграђена у новом крилу Џонсоновог музеја уметности. Њу је инспирисала кинеска парабола, под називом Три смеха тиграстог гена, у којој троје људи превладава своје секташке разлике да би пронашло јединство пријатељства. Врт је дизајниран у строгом стилу који се на јапанском назива каресансуи у којем се ствара слика природе с распоредом камења.

Креативна Преградња

Redefinition

Креативна Преградња Пројектни кратак пројекта био је задржавање планинског контекста, без истицања рустикалних сећања на превладавајуће типологије планинских станова. То је подразумевало велику обнову типичне планинске куће. Све би се израђивало на лицу места, користећи основне материјале метал, борово дрво и минералне агрегате, људски рад и стручност. Главна идеја која је била иза тога је омогућити предметима да стекну употребу и сентименталну вредност након што их власници сматрају корисним и познатим, као и да дизајнирају с обзиром на трансформативну снагу материјала.

Ресторан

100 Bites Dessert

Ресторан Узети залогај као тему дизајна, графички портрети, модели зуба, визуелне личности главе главе све су кључне карактеристике које помажу да се стимулише укусне тачке сваког купца. Од маштовито смеђег и бијелог графичког плафона, до бијелог супер графичког зида, до уредно постављеног зида производа, заједно са 100 иконих угриза које представљају различите деценије, богат дизајнирани црни хуморски окус збуњује.

Корпоративни Дизајн

Vivifying Minimalism

Корпоративни Дизајн Испоручиво је било створити савремени простор који прилагођава терапије засноване на напредној технологији, а истовремено нуди класичне спа третмане. Резултирајући предлог био је стварање динамичног простора који ће ослобађати строгост научних лабораторија уз додавање познатих конотација топлих класичних ентеријера. Инспирација за земаљски лоби потекла је из зен филозофије и дијадичке природе космоса. Бели лавапластер наговештава клинички бели и научни разлог, чоколадно смеђе боје из класичне палете које наговештавају укусне конотације људских жеља.

Медицински Центар

Neo Derm The Center

Медицински Центар Дизајниран је тако да одјекује тему линија, а истакнуте боје вапна су управо довољне да демонстрирају прљав и енергичан кратак дизајн за овај одређени центар за негу коже. Зракови белих оскудних линија провлаче се по белом плафону и динамиком се шире до околног простора. Зона за опуштање поред рецепције постављена је на нијанси боје вапна боје од намештаја до тепиха што наглашава младо и препорођено суштина бренда прегледом луке Вицториа.

Изложбени И Преговарачки Простор

All Love in Town Sales Center

Изложбени И Преговарачки Простор Комерцијални простор такође може бити пословно оријентисана делатност препуна уметности и естетике колико и позориште и музеј. Мало ко дизајнера никада није помислило да интензивна комбинација људи и околине постаје толико битна него што смо икада очекивали. Створили смо унутрашњи простор који је погодио акорд код људи који су ушли у њега користећи највише јефтине сијалице, Пинг Понг и божићне украсне куглице. Изнели смо легенду о продаји имовине о завршним продајним задацима у три у то време у целој индустрији због карактеристичног дизајна.