Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фабрика

Shamim Polymer

Фабрика Фабрика треба да одржава три програма, укључујући производни погон и лабораторију и канцеларију. Недостатак дефинисаних функционалних програма у овим типовима пројеката је разлог њиховог непријатног просторног квалитета. Овај пројекат настоји да реши овај проблем коришћењем циркулационих елемената за поделу неповезаних програма. Дизајн зграде се врти око два празна простора. Ови празни простори стварају прилику за одвајање функционално неповезаних простора. Истовремено делује као средње двориште где је сваки део зграде повезан један са другим.

Дизајн Ентеријера

Corner Paradise

Дизајн Ентеријера Како се локација налази на угаоном земљишту у граду са великим прометом, како може пронаћи мир у бучном насељу уз одржавање погодности пода, просторне практичности и архитектонске естетике? Ово питање је у почетку учинило дизајн прилично изазовним. Да би се у великој мери повећала приватност становања уз одржавање доброг осветљења, вентилације и дубине поља, дизајнер је дао храбар предлог, изградити унутрашњи пејзаж. Односно, изградити троспратну кубичну зграду и померити предње и задње двориште у атријум , за стварање зеленила и воденог пејзажа.

Стамбена Кућа

Oberbayern

Стамбена Кућа Дизајнер верује да дубина и значај простора живе у одрживости која произилази из јединства међусобно повезаних и сузависних човека, простора и животне средине; дакле, са огромним оригиналним материјалима и рециклираним отпадом, концепт је материјализован у дизајнерском студију, комбинацији куће и канцеларије, за стил дизајна који коегзистира са окружењем.

Стамбена

House of Tubes

Стамбена Пројекат је спој две зграде, напуштене из 70-их година са зградом из садашњег доба, а елемент који је дизајниран да их уједини је базен. То је пројекат који има две главне намене, прва као резиденција за породицу од 5 чланова, друга као музеј уметности, са широким просторима и високим зидовима за више од 300 људи. Дизајн копира облик задње планине, култну планину града. Само 3 завршне обраде са светлим тоновима су коришћене у пројекту како би простори сијали кроз природну светлост која се пројектује на зидове, подове и плафоне.

Претпродајна Канцеларија

Ice Cave

Претпродајна Канцеларија Ице Цаве је изложбени простор за клијента коме је потребан простор јединственог квалитета. У међувремену, способан да прикаже различите особине Техеранског Еие пројекта. Према функцији пројекта, атрактивна, али неутрална атмосфера за приказивање објеката и догађаја по потреби. Коришћење минималне површинске логике била је идеја дизајна. Интегрисана мрежаста површина се простире по целом простору. Простор потребан за различите намене формира се на основу страних сила у правцу горе и доле које делују на површину. За израду, ова површина је подељена на 329 панела.

Малопродаја

Atelier Intimo Flagship

Малопродаја Наш свет је погођен вирусом без преседана 2020. Ателиер Интимо први водећи модел који су дизајнирали О анд О Студио инспирисан је концептом Препорода спаљене Земље, који подразумева интеграцију исцелитељске моћи природе која човечанству даје нову наду. Док је направљен драматичан простор који омогућава посетиоцима да проводе тренутке замишљајући и маштајући у таквом времену и простору, такође је креирана серија уметничких инсталација да у потпуности демонстрира праве карактеристике бренда. Флагсхип није обичан малопродајни простор, то је позорница Ателиер Интимо.