Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

Blossom

Канцеларија Иако је то канцеларијски простор, користи одважну комбинацију различитих материјала, а зелена структура садње даје осећај перспективе током дана. Дизајнер пружа само простор, а виталност простора и даље зависи од власника, користећи снагу природе и јединствени стил дизајнера! Канцеларија више није једна функција, дизајн је разноликији, па ће се користити у великом и отвореном простору за стварање различитих могућности између људи и околине.

Канцеларија

Dunyue

Канцеларија Током процеса разговора, дизајнери пуштају дизајн не само просторну поделу унутрашњости, већ и везу града / простора / људи заједно, тако да се окружење и простор са малим кључевима не сукобљавају у граду, а дан је скривена фасада на улици, ноћ. Тада постаје стаклени лигхтбок у граду.

Трпезарија

Elizabeth's Tree House

Трпезарија Демонстрација улоге архитектуре у процесу лечења, Елизабетх'с Трее Хоусе нови је павиљон за ручавање терапеутског кампа у Килдареу. Служећи деци која се опоравља од озбиљних болести, простор формира дрвену оазу усред храстове шуме. Динамичан, али функционалан систем за откривање дрва укључује експресиван кров, широко застакљивање и шарено облагање од ариша, стварајући унутрашњи простор за ручавање који ствара дијалог са околним језером и шумом. Дубока повезаност са природом на свим нивоима промовише удобност корисника, опуштање, исцељење и очаравање.

Мулти Комерцијални Простор

La Moitie

Мулти Комерцијални Простор Назив пројекта Ла Моитие потиче од француског превода половине, а дизајн на одговарајући начин то одражава баланс који је постигнут између супротстављених елемената: квадрата и круга, светла и мрака. С обзиром на ограничен простор, тим је желео да успостави везу и поделу између два одвојена малопродајна подручја применом две супротне боје. Иако је граница између ружичастог и црног простора јасна, али је исто тако замагљена у различитим перспективама. Спирално степениште, напола ружичасто и пола црно, смештено је у центру продавнице и пружа.

Медицински Центар Лепоте

LaPuro

Медицински Центар Лепоте Дизајн је више него добра естетика. То је начин на који се простор користи. Медицински центар је интегрисан облик и функционише као једно. Разумевање захтева корисника и пружи им искуство свих суптилних додира у окружењу у којима се осећа олакшање и искрена брига. Дизајн и нови технолошки систем пружају кориснику решења и лако се управљају. С обзиром на здравље, добробит и медицину, центар је усвојио еколошки одрживе материјале и надгледао процес изградње. Сви елементи су интегрисани у дизајн где је заиста погодан за кориснике.

Дизајн Архитектуре Куће

Bienville

Дизајн Архитектуре Куће Логистика ове радничке породице захтевала је од њих да дуго бораве у затвореном простору, што је поред посла и школе постало нарушавајуће здравље. Почели су да размишљају, попут многих породица, да ли је потребно пресељење у предграђа, размена близине градских погодности за веће двориште како би се повећао приступ споља. Уместо да су се одселили далеко, одлучили су да саграде нову кућу која ће преиспитати ограничења живота куће у затвореном простору на малом градском земљишту. Принцип организације пројекта био је стварање што већег приступа на отвореном из комуналних подручја.