Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Студентски Дом

Koza Ipek Loft

Студентски Дом Коза Ипек поткровље дизајниран је од стране црафт312 студија, као студентског пансиона и омладинског центра, капацитета 240 кревета на површини од 8000 м2. Градња Коза Ипек поткровља завршена је у мају 2013. године. Генерално, улаз у пансион, приступ омладинском центру, ресторан, конференцијска сала и фоаје, радне дворане, собе и административне канцеларије у више од 12 спратова који се састоје од иновативне, модерне и дизајнирани су удобни стамбени простори. Собе за 2 особе у основним ћелијама распоређене су према сваком спрату, два предела и коришћење 24 особе.

Пословна Зграда

Jansen Campus

Пословна Зграда Зграда је упечатљив нови додатак обрису мора, који повезује индустријски простор и стари град и узима своје трокутасте облике са традиционалних косих кровова Оберриет. Пројекат обједињује иновативне технологије, укључује нове детаље и материјале и испуњава строге швајцарске стандарде „Минергие“ за одрживу изградњу. Фасада је обложена тамном претходно патинираном перфорираном мрежицом Рхеинзинк која евоцира густину тонова дрвених зграда околног подручја. Прилагођени радни простори су отвореног плана, а геометрија зграде изрезује погледе на Рхеинтал.

Излог

Segmentation

Излог Мекане линије ципела не могу се превидјети док тумаче место. Да бисте представили остале групне елегантне ципеле које се приказују на овом месту, таваница другог слоја и осам компоненти ексклузивног дизајна осветљења, истовремено стварајући расположење, истовремено се осећају себе са аморфном линијом на овом месту.

Излог

CHAMELEON

Излог Тема салона је технологија која нуди изложбена места. Технолошке линије на плафону и зидовима дизајниране су као израз технологије обуће које се приказују у свим изложбеним салонима, увозе и израђују у фабрици поред зграде. Строп и зидови који су дизајнирани са слободном формом, док се идеално окупљају, користите ЦАД-ЦАМ технологију. Барисол који производи у Француској, мдф намештај од лакова који се производи на европској страни Истанбула, РГБ системе који се воде на азијској страни Истанбула, без мерења и проба на спуштеном плафону .

Стамбена Кућа

Monochromatic Space

Стамбена Кућа Монохроматски простор је кућа за породицу, а пројекат је тражио трансформацију животног простора на целом нивоу тла како би се укључиле специфичне потребе његових нових власника. Мора бити пријатељски према старима; имају савремен дизајн ентеријера; довољно скривених складишних простора; а дизајн мора да садржи употребу старог намештаја. Суммерхаус Д'зигн је био ангажован као консултант за дизајн ентеријера, стварајући функционалан простор за свакодневни живот.

Трговина Дечјом Одећом

PomPom

Трговина Дечјом Одећом Перцепција делова и целине доприноси геометрији, коју је лако препознати што даје нагласак производима који се продају. Потешкоће су у стваралаштву потакнуте великим снопом који је ломио простор, већ с малим димензијама. Опција за спуштање плафона уз референтне мере излога, греде и задње стране продавнице била је почетак извлачења у остатак програма; тираж, изложба, шалтер сервиса, комода и одлагалиште. Неутрална боја доминира простором, наглашена јаким бојама које обиљежавају и организирају простор.