Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јапански Котлети Ресторан

Saboten Beijing the 1st

Јапански Котлети Ресторан Ово је јапански ланац ресторана са резницама под називом "Саботен", први водећи ресторан у Кини. Деформација наше традиције и добра локализација од суштинског су значаја како би се јапанска култура лакше прихватила од стране страних земаља. Овде смо, гледајући будуће визије ланца ресторана, направили нацрте који ће постати корисни приручници приликом ширења у Кину, али и у иностранство. Тада је један од наших изазова био да схватимо исправно разумевање "јапанских слика" које странци преферирају. Ми смо се фокусирали углавном на „традиционални Јапан“. Трудили смо се како да га уградимо.

Дизајн Ентеријера Универзитета

TED University

Дизајн Ентеријера Универзитета Универзитетски простори ТЕД-а дизајнирани модерним концептом дизајна одражавају прогресивни и савремени правац ТЕД институције. Модерни и сировине комбиновани су са технолошком инфраструктуром и осветљењем. У овом тренутку су постављене свемирске конвенције које раније нису доживете. Ствара се нова врста визије за универзитетске просторе.

Дизајн Ентеријера За Пословни Простор

Infibond

Дизајн Ентеријера За Пословни Простор Ширли Замир Десигн Студио дизајнирао је нову канцеларију компаније Инфибонд у Тел Авиву. Након истраживања о производу компаније, идеја је створила радни простор који поставља питања о танкој ивици која се разликује од стварности од маште, људског мозга и технологије и проналажења начина на који се све ово повезује. Студио је тражио исправне дозе употребе волумена, линије и празнине које ће дефинисати простор. Канцеларијски план састоји се од управитељских соба, сала за састанке, салона формалне сале, кафетерије и отворене говорнице, затворених говорница и радног отвореног простора.

Дизајн Архитектуре Пансиона

Barn by a River

Дизајн Архитектуре Пансиона Пројекат „Барн поред реке“ испуњава изазов стварања насељеног простора, заснивајући се на еколошкој укључености, и предлаже специфично локално решење проблема интерпенетрације архитектуре и пејзажа. Традиционални архетип куће доведен је до аскетизма својих облика. Кедрова шиндра крова и зелени зидови шљокица крију зграду у трави и грмљу уметног пејзажа. Иза стакленог зида види се стјеновита ријека.

Парфимеријски Супермаркет

Sense of Forest

Парфимеријски Супермаркет Слика прозрачне зимске шуме постала је инспирација овог пројекта. Богатство текстура природног дрвета и гранита урони гледаоца у ток пластике и визуелних утисака знакова природе. Индустријска врста опреме је ублажена бојама црвеног и зеленог оксидираног бакра. Продавница је место привлачности и комуникације за више од 2000 људи дневно.

Парфимерија

Nostalgia

Парфимерија Индустријски пејзажи 1960-1970-их инспирисали су овај пројекат. Металне конструкције израђене од вруће ваљаног челика стварају реалистичну интонацију антитопије. За захрђали профилисани лим старе ограде ствара се атмосфера потпуне слободе изражавања. Отворене техничке комуникације, обријани малтер и гранитне плоче додају унутрашњем индустријском шику шездесетих.