Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендирање

Peace and Presence Wellbeing

Брендирање Пеаце анд Пресенце Веллбеинг је компанија за холистичку терапију са седиштем у Великој Британији која пружа услуге као што су рефлексологија, холистичка масажа и реики за подмлађивање тела, ума и духа. Визуелни језик бренда П&ПВ заснован је на овој жељи да се призове мирно, умирујуће и опуштајуће стање инспирисано носталгичним сећањима на природу из детињства, посебно из флоре и фауне која се налази на обалама река и шумским пејзажима. Палета боја инспирисана је карактеристикама грузијске воде у оригиналном и оксидованом стању, поново подстичући носталгију за прошлим временима.

Књига

The Big Book of Bullshit

Књига Публикација Биг Боок оф Буллсхит је графичко истраживање истине, поверења и лажи и подељена је у 3 визуелно супротстављена поглавља. Истина: илустровани есеј о психологији преваре. Труст: визуелна истрага о појму поверење и лажи: илустрована галерија срања, све изведено из анонимних признања обмане. Визуелни изглед књиге инспирисан је „Ван де Графовим каноном“ Јана Чихолда, који се користи у дизајну књиге за поделу странице у пријатним размерама.

Играчка

Werkelkueche

Играчка Веркелкуецхе је родно отворена радна станица која омогућава деци да се уроне у светове слободне игре. Комбинује формалне и естетске карактеристике дечијих кухиња и радних столова. Стога Веркелкуецхе нуде различите могућности за игру. Закривљена радна плоча од шперплоче може се користити као судопер, радионица или ски стаза. Бочни одељци могу да обезбеде простор за одлагање и скривање или да пеку хрскаве ролнице. Уз помоћ шарених и заменљивих алата деца могу да реализују своје идеје и на игрив начин опонашају свет одраслих.

Расветни Предмети

Collection Crypto

Расветни Предмети Црипто је модуларна колекција осветљења јер се може ширити вертикално и хоризонтално, у зависности од тога како су појединачни стаклени елементи који чине сваку структуру распоређени. Идеја која је инспирисала дизајн потиче из природе, посебно подсећајући на ледене сталактите. Посебност Црипто предмета је у њиховом живописном дуваном стаклу које омогућава да се светлост шири у многим правцима на веома мекан начин. Производња се одвија потпуно ручно израђеним процесом и крајњи корисник је тај који одлучује како ће коначна инсталација бити састављена, сваки пут на другачији начин.

Уметничка Фотографија

Talking Peppers

Уметничка Фотографија Фотографије Нус Ноус као да представљају људска тела или њихове делове, у стварности посматрач је тај који жели да их види. Када посматрамо било шта, чак и ситуацију, посматрамо то емотивно и из тог разлога често се препуштамо превари. На сликама Нус Ноус је евидентно како се елемент амбиваленције претвара у суптилну разраду ума која нас удаљава од стварности да би нас увела у имагинарни лавиринт састављен од сугестија.

Стаклена Флаширана Минерална Вода

Cedea

Стаклена Флаширана Минерална Вода Дизајн воде Цедеа инспирисан је Ладин Доломитима и легендама о феномену природног светла Енросадира. Узроковани њиховим јединственим минералом, Доломити светле у црвенкастој, горућој нијанси при изласку и заласку сунца, дајући пејзажу магичан амбијент. „Подсећајући на легендарни магични врт ружа“, паковање Цедеа има за циљ да ухвати овај тренутак. Резултат је стаклена боца која чини да вода блиста и бљешти до изненађујућег ефекта. Боје боце треба да подсећају на посебан сјај Доломита окупаних у црвеној ружи минерала и плаветнилу неба.