Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брош

The Sunshine

Брош Одлика овог накита је у томе што је овде коришћен велики камени сложени облик који је постављен на невидљиви (ваздушни) оквир. Накит Дизајн накита отвара само камење скривајући технологију монтаже. Сам камен држе два неупадљива учвршћења и танка плоча обасјана дијамантима. Ова плоча је основа свих брошева носеће конструкције. Држи и други камен. Читава композиција је омогућена након обрађеног главног брусног камена.

Двосед

Mowraj

Двосед Моврај је двосед који је дизајниран да уобличи дух етничких египатских и готских стилова. Облик је изведен из Новрага, египатске верзије измуљивачких муља измијењених како би утјеловио готички штих, а да не угрози његову етничку антеилувијску суштину. Дизајн је црно лакиран, на којем су уграђене гравуре етничког египатског ручног израде на рукама и ногама, као и богата баршунаста пресвлака додана вијцима и вучним прстенима што јој даје средњовековни бачени изглед готичког изгледа.

Стамбена Кућа

Tempo House

Стамбена Кућа Овај пројекат је комплетна обнова куће колонијалног стила у једном од најзанимљивијих насеља у Рио де Јанеиру. Постављен на изванредном локалитету, пуном егзотичног дрвећа и биљака (оригинални пејзажни план познатог пејзажног архитекте Бурле Марка), главни циљ је био интегрисање спољашње баште са унутрашњим просторима отварањем великих прозора и врата. Декорација има важне италијанске и бразилске брендове, а њен концепт је да га има као платно да би купац (колекционар уметности) могао да прикаже своје омиљене комаде.

Вишенаменски Грађевински Комплет

JIX

Вишенаменски Грађевински Комплет ЈИКС је грађевински комплет који је креирао њујоршки визуелни уметник и дизајнер производа Патрицк Мартинез. Састоји се од малих модуларних елемената који су посебно дизајнирани тако да омогућавају спајање стандардних сламки за пиће, како би се створила широка разноликост конструкција. Конектори ЈИКС долазе у равним мрежама које се лако раздвајају, пресецају и закључавају на своје место. Помоћу ЈИКС-а можете изградити све, од амбициозних структура просторије до замршених скулптура стола, а све помоћу ЈИКС конектора и сламки за пиће.

Купаонска Колекција

CATINO

Купаонска Колекција ЦАТИНО је рођен из жеље да обликује мисао. Ова збирка евоцира поезију свакодневног живота кроз једноставне елементе, који на савремени начин реинтерпретирају постојеће архетипове наше маште. Предлаже повратак у окружење топлине и чврстине, коришћењем природних шума, обрађених од чврстих и састављених да остану вечне.

Корпоративни Идентитет

Predictive Solutions

Корпоративни Идентитет Предицтиве Солутионс је провајдер софтверских производа за прогностичку анализу. Производи компаније користе се за предвиђање анализом постојећих података. Ознака компаније - сектори круга - подсећа на графику са пите-скицама, а такође на веома стилизовану и поједностављену слику ока у профилу. Платформа марке „проливање светла“ покретач је свих марки графике. И променљиви, апстрактни флуидни облици и тематски поједностављене илустрације користе се као додатна графика у различитим апликацијама.