Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник За Умиваонике

Eva

Умиваоник За Умиваонике Инспирација дизајнера настала је из минималног дизајна и за употребу га као тихе, али освежавајуће карактеристике у простору купатила. Настала је из истраживања архитектонских форми и једноставног геометријског волумена. Базен може бити потенцијално елемент који дефинира различите просторе око себе и истовремено је средишња тачка у простору. Врло је једноставан за употребу, чист и издржљив такође. Постоји неколико варијација укључујући самосталну, клупу за седење и зидну уградњу, као и једноструки или двоструки умиваоник. Варијације у боји (РАЛ боје) помоћи ће да се дизајн интегрише у простор.

Столна Лампа

Oplamp

Столна Лампа Опламп се састоји од керамичког тела и подлоге од пуног дрвета на коју је постављен ЛЕД извор светлости. Захваљујући свом облику, добијеном фузијом три конуса, тело Опламп-а може се ротирати у три карактеристична положаја што ствара различите типове светла: високу столну лампу са амбијенталном светлошћу, ниску столну лампу са амбијенталном светлошћу или две спољне светлости. Свака конфигурација конуса лампе омогућава бар једном снопу светлости природну интеракцију са околним архитектонским поставкама. Опламп је дизајниран и потпуно израђен у Италији.

Подесива Стона Лампа

Poise

Подесива Стона Лампа Акробатски изглед Поисе, столне лампе коју је дизајнирао Роберт Даби из компаније Унформ.Студио се помера између статичког и динамичког те великог или малог држања. У зависности од пропорције између његовог осветљеног прстена и руке која га држи, долази до пресецања или додирне линије круга. Када се постави на вишу полицу, прстен би могао да виси над полицом; или нагињањем прстена, могао би додирнути околни зид. Намера ове прилагодљивости је да креативно укључи власника и поигра се извором светлости пропорционално другим објектима који га окружују.

Звучнички Оркестар

Sestetto

Звучнички Оркестар Оркестарски састав звучника који свирају заједно као прави музичари. Сестетто је вишеканални аудио систем за репродукцију појединачних нумера са инструментима у одвојеним звучницима различитих технологија и материјала посвећених одређеном кућишту звука, међу чистим бетоном, резонирајућим дрвеним даскама и керамичким роговима. Мешање нумера и делова враћа се да буде физички на месту слушања, као на правом концерту. Сестетто је камерни оркестар снимљене музике. Сестетто директно производе сами дизајнери Стефано Иван Сцарасциа и Францесцо Схиам Зонца.

Јавна Баштенска Столица На Отвореном

Para

Јавна Баштенска Столица На Отвореном Пара је сет јавних столица на отвореном дизајниран да пружи ограничену флексибилност у спољним условима. Сет столица који има јединствено симетричну форму и потпуно одступа од инхерентне визуелне равнотеже конвенционалног дизајна столица Инспирисан једноставним клацкалицама, овај сет столица на отвореном смео је, модеран и поздравља интеракцију. Обоје са тешким пондерисаним дном, Пара А подржава ротацију од 360 ° око своје базе, а Пара Б подржава двосмерно окретање.

Сто

Grid

Сто Мрежа је сто дизајниран из мрежног система инспирисаног традиционалном кинеском архитектуром, где се врста дрвене конструкције зване Доугонг (Доу Гонг) користи у разним деловима зграде. Коришћењем традиционалне међусобно повезане дрвене структуре, састављање стола је такође процес учења о структури и доживљавања историје. Носећа конструкција (Доу Гонг) направљена је од модуларних делова који се лако могу раставити за потребе складиштења.