Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Дизајн

Vivifying Minimalism

Корпоративни Дизајн Испоручиво је било створити савремени простор који прилагођава терапије засноване на напредној технологији, а истовремено нуди класичне спа третмане. Резултирајући предлог био је стварање динамичног простора који ће ослобађати строгост научних лабораторија уз додавање познатих конотација топлих класичних ентеријера. Инспирација за земаљски лоби потекла је из зен филозофије и дијадичке природе космоса. Бели лавапластер наговештава клинички бели и научни разлог, чоколадно смеђе боје из класичне палете које наговештавају укусне конотације људских жеља.

Медицински Центар

Neo Derm The Center

Медицински Центар Дизајниран је тако да одјекује тему линија, а истакнуте боје вапна су управо довољне да демонстрирају прљав и енергичан кратак дизајн за овај одређени центар за негу коже. Зракови белих оскудних линија провлаче се по белом плафону и динамиком се шире до околног простора. Зона за опуштање поред рецепције постављена је на нијанси боје вапна боје од намештаја до тепиха што наглашава младо и препорођено суштина бренда прегледом луке Вицториа.

Изложбени И Преговарачки Простор

All Love in Town Sales Center

Изложбени И Преговарачки Простор Комерцијални простор такође може бити пословно оријентисана делатност препуна уметности и естетике колико и позориште и музеј. Мало ко дизајнера никада није помислило да интензивна комбинација људи и околине постаје толико битна него што смо икада очекивали. Створили смо унутрашњи простор који је погодио акорд код људи који су ушли у њега користећи највише јефтине сијалице, Пинг Понг и божићне украсне куглице. Изнели смо легенду о продаји имовине о завршним продајним задацима у три у то време у целој индустрији због карактеристичног дизајна.

Биоскоп

Wuhan Pixel Box Cinema

Биоскоп „Пикел“ је основни елемент слике, дизајнер истражује однос покрета и пиксела како би постао тема овог дизајна. "Пикел" се примењује у различитим областима биоскопа. У великој сали кабинета налази се огроман закривљен омотач формиран од преко 6000 комада плоча од нехрђајућег челика. Зидни зид украшен је огромном количином четвртастих трака које стрше из зида и гламурозно су име кина. Унутар овог биоскопа сви би уживали у сјајној атмосфери дигиталног света створене кохезијом свих „Пикел“ елемената.

Канцеларија

White Paper

Канцеларија Интеријер налик платну материјализује простор за креативни допринос дизајнера и ствара могућности за безброј изложби процеса дизајнирања. Како сваки пројекат напредује, зидови и плоче прекривају се истраживањем, дизајнерским скицама и презентацијама, бележећи развој сваког дизајна и постајући дневник дизајнера. Бели подови и месингана врата, који се јединствено и одважно користе за робусну свакодневну употребу, прикупљају отиске стопала и отиске прстију особља и клијената, сведочећи раст компаније.

Кафе

Aix Arome Cafe

Кафе Кафић је место где посетиоци осећају суживот са океанима. Огромна структура у облику јаја смјештена у средини простора истовремено функционише као каса и кафа. Иконичан изглед штанда инспирисан је тамним и тупим зрнима кафе. Два велика отвора на предњем делу са обе стране „великог зрна“ служе као добар извор вентилације и природне светлости. Кафић је пружио дугачки сто попут гомиле хоботница и мјехурића. Наизглед насумично висећи лустери подсећају на поглед риба на водену површину, сјајне мрене апсорбирају угодну сунчеву светлост са широког белог неба.