Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота

The Wave

Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота Инспириран јапанским принципом "активне смирености", дизајн комбинира рационалне и емоционалне елементе у једну цјелину. Архитектура споља изгледа минималистички и смирено. Ипак можете осећати огромну силу која зрачи из њега. Под њеном чаролијом радознало клизиш у унутрашњост. Једном унутра, нађете се у изненађујућем окружењу препуном енергије и испуњених великим медијским зидовима који приказују енергичне, апстрактне анимације. На овај начин штанд постаје посетиоцима незабораван доживљај. Концепт приказује асиметричну равнотежу коју налазимо у природи и у срцу јапанске естетике.

Продавница

Family Center

Продавница Постоји неколико разлога због којих сам заградио дугачки (30 метара) предњи зид. Прво, било је то што је надморска висина постојеће зграде била заиста непријатна, и нисам имао дозволу да је додирнем! Друго, затварајући предњу фасаду, стекао сам унутра 30 метара зида. Према мојој дневној студији опсервационе статистике, већина купаца одлучила је да уђе у продавницу само из радозналости и да види шта се догађа иза ове фасаде Радознали облици.

Ресторан

Lohas

Ресторан Бројач побуне урбаном ритму. База се налази у прометној раскрсници. Цјелокупни просторни план има за циљ да створи благи и устаљени темпо, као да потиче вријеме да се успори и у овом брзом урбаном животу ужива у сваком тренутку овдје и сада. Отворени простор, како је формиран, средњим планирањем, дели простор на основу различитих функционалности. Заслони слични тотему додају благом просторном амбијенту одређену разиграност.

Ресторан

pleasure

Ресторан Задовољство живјети животом умјетности. Проширење и наставак. Преко проширења плафонских облика и подних ширина, и њихове конзистентне обрисе контура, која се овде усправља или затамњује, одражава силу акције која обухвата врхове и долине у животу. Док слојевити амбијент тече и претвара се у акцију, слике лепоте се причају у простору. Свемирска кабина је течна и прозирна, истовремено задржавајући преграде разних преграда. Са генијалним распоредом простора, приватност може постојати и у пределама.

Резиденција

nature

Резиденција Овај дом је осмишљен за пар. Повратак природи. Људи су вољни да изађу више, да буду на отвореном или да природи буду део живота, како би природа омогућила да обогати вокабулар куће. Једноставно пустите природу и возите се по њој. Богати и разноврсни елементи, који приказују како одвојеност може постојати поред густе сложености, слично као вишеструка лица цвећа, која ће се на крају препустити коначним изборима након много размишљања.

Канцеларијски Простор

Samlee

Канцеларијски Простор Без сувишних детаља, Самлее Оффице дизајниран је једноставном оријенталном естетиком. Овај концепт се поклапа са градом који се брзо развија. У овом веома актуелном информационом друштву, пројекат представља интерактивни однос града, посла и људи - неку врсту интимног односа активности и инерције; прозирни прекривач; празно прожимање.