Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит

odyssey

Накит Основна идеја мономера одисеје укључује прекривање волуминозних, геометријских облика са узорком на кожи. Из тога се развија интеракција јасноће и изобличења, транспарентности и прикривања. Сви геометријски облици и узорци могу се по жељи комбиновати, варирати и допуњавати додацима. Ова фасцинантна, једноставна идеја омогућава стварање готово неисцрпног асортимана дизајна, савршено усклађених с могућностима које нуди брзо прототипирање (3Д штампање), јер сваки купац може произвести потпуно индивидуални и јединствени предмет (посетите: ввв.мономер). еу-схоп).

Тактилна Тканина

Textile Braille

Тактилна Тканина Индустријска универзална жакардна текстилна мисао као преводилац за слијепе особе. Ову тканину могу да читају људи са добрим видом и она је намењена њима да помогне слепим особама које почињу да губе вид или имају проблема са видом; да би се научио брајевим системом пријатељским и уобичајеним материјалом: тканином. Садржи абецеду, бројеве и интерпункцијске знакове. Нису додате боје. То је производ сиве скале као принцип перцепције светлости. То је пројекат друштвеног значења и надилази комерцијални текстил.

Наочале

Mykita Mylon, Basky

Наочале Колекција МИКИТА МИЛОН је направљена од лаког полиамидног материјала који има изванредну индивидуалну прилагодљивост. Овај специјални материјал ствара се слој по слој захваљујући техници селективног ласерског синтеровања (СЛС). Понављајући традиционални округли и овални округли облик наочала панто који је био модеран 1930-их, модел БАСКИ додаје ново лице овој колекцији наочала која је првобитно дизајнирана за употребу у спорту.

Сат

Ring Watch

Сат Ринг Ринг представља максимално поједностављење традиционалног ручног сата уклањањем бројева и руку у корист ова два прстена. Овај минималистички дизајн пружа чист и једноставан изглед који се савршено уклапа у естетику сата који привлачи пажњу. Круна са потписом и даље пружа ефикасно средство за промену сата док његов скривени е-инк екран показује живописне траке боја са изузетном дефиницијом, на крају одржавајући аналогни аспект уз истовремено пружање дужег трајања батерије.

Наруквица

Fred

Наруквица Постоје многе врсте наруквица и наруквица: дизајнери, златни, пластични, јефтини и скупи ... али прелепи какви јесу, све су увек једноставно и само наруквице. Фред је нешто више. Ове манжете у својој једноставности оживљавају племенитост старих времена, а опет су модерне. Могу се носити и голим рукама и на свиленој блузи или у црном џемперу и увек ће додавати додир разреда особи која их носи. Ове наруквице су јединствене јер долазе као пар. Веома су лагане због чега их носе беспрекорно. Ношењем њих сигурно ће се приметити!

Огрлица И Брош

I Am Hydrogen

Огрлица И Брош Дизајн је инспирисан неоплатонском филозофијом макрокозмоса и микрокосмоса, видећи исте обрасце репродуковане на свим нивоима космоса. Односећи се на златни омјер и редослијед напона, огрлица има математички дизајн који опонаша обрасце филотаксије посматране у природи, као што је видљиво код сунцокрета, тратинчица и разних других биљака. Златни торус представља Универзум, умотан у тканину простора-времена. „Ја сам водоник“ истовремено представља модел „Универзалног константа дизајна“ и модел самог Универзума.