Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Женске Одеће

Utopia

Колекција Женске Одеће Иина Хванг је у овој колекцији углавном инспирисана облицима који су симетрични и асиметрични са додиром ундергроунд музичке културе. Курирала је ову колекцију на основу свог кључног тренутка самоогрљаја, како би створила колекцију функционалних, а опет апстрактних одевних предмета и додатака који ће уобличити причу о њеном искуству. Сваки принт и тканина у пројекту су оригинални и углавном је користила ПУ кожу, сатен, Повер Масх и Спандек за базу тканина.

Огрлица И Минђуше

Ocean Waves

Огрлица И Минђуше Огрлица од океанских валова предиван је комад савременог накита. Темељна инспирација дизајна је оцеан. Пространост, виталност и чистоћа кључни су елементи пројицирани у огрлици. Дизајнер је употријебио добар баланс плаве и бијеле боје да представи визију прскања таласа океана. Ручно је израђен од 18К бијелог злата и обложен дијамантима и плавим сафиром. Огрлица је прилично велика, али нежна. Дизајниран је тако да се уклапа у све облике одијела, али више је погодан да буде упарен са деколтеом који се неће преклапати.

Штампани Текстил

The Withering Flower

Штампани Текстил Увећавајући цвет је прослава моћи слике цвећа. Цвијет је популарна тема написана као персонификација у кинеској литератури. За разлику од популарности цветајућег цвета, слике распадајућег цвета често су повезане са јинком и табуима. Збирка разматра оно што обликује перцепцију заједнице о ономе што је узвишено и погрешно. Дизајнирана у хаљинама од тила од 100 цм до 200 цм, штампању на свиленом платну на прозирним мрежастим тканинама, текстилна техника омогућава да отисци остану непрозирни и растезљиви на мрежици, стварајући изглед отисака лебдећих у ваздуху.

Прстен

Arch

Прстен Дизајнер добија инспирацију у облику лучних конструкција и дуге. Два мотива - облик лука и облик капи, комбиновани су да би створили јединствену тродимензионалну форму. Комбиновањем минималних линија и облика и коришћењем једноставних и уобичајених мотива, резултат је једноставан и елегантан прстен који је направљен одважно и разиграно пружајући простор за проток енергије и ритма. Из различитих углова облик прстена се мења - облик капље се посматра из предњег угла, облик лука се гледа из бочног угла, а крст се гледа из горњег угла. Ово пружа стимулацију за корисника.

Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.

Структурални Прстен

Spatial

Структурални Прстен Дизајн укључује металну конструкцију оквира у којој се друзи држи тако да је нагласак и на камену, као и на металној конструкцији оквира. Конструкција је прилично отворена и осигурава да је камен звезда дизајна. Неправилан облик друзе и металних куглица које држе структуру уноси мало мекоће у дизајн. То је подебљано, оштро и носиво.