Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Свилени Четверокут

Passion

Свилени Четверокут "Страст" је један од објеката "Поздрави". Свилени шал лепо уклопите у џепни квадрат или га уоквирите као уметничко дело и учините му да траје цео живот. То је попут игре - сваки објект има више функција. "Поздрави" утјеловљују њежну повезаност старих заната и модерних дизајнерских објеката. Сваки дизајн је јединствено уметничко дело и прича другачију причу. Замислите место где сваки мали детаљ говори причу, где је квалитет вредност живота, а највећи луксуз је веровање себи. Овде се срећу "Поздрави". Нека вас уметност упозна и остари са вама!

Колекција Накита

Future 02

Колекција Накита Пројецт Футуре 02 је колекција накита са забавним и живописним завојом инспирисана теоремама круга. Сваки комад креиран је софтвером за рачунарски дизајн, који је у потпуности или делимично изграђен селективном технологијом ласерског синтеровања или челичним 3Д штампањем и ручно завршен традиционалним техникама израде сребрних метала. Колекција црпи инспирацију из облика круга и пажљиво је осмишљена да визуелно представи еуклидске теореме у обрасце и облике ношења уметности, симболишући на тај начин нови почетак; полазна тачка за узбудљиву будућност.

Тренцх Капут

Renaissance

Тренцх Капут Љубав и свестраност. Предивна прича утиснута у тканину, кројење и концепт овог капута, заједно са свим осталим одјевним предметима из колекције. Јединственост овог комада је засигурно урбани дизајн, минималистички додир, али оно што овде заиста изненађује, више би могла бити његова свестраност. Само затвори очи, молим те. Прво, требало би да видите озбиљну особу која иде на њен озбиљан посао. Сада, одмахните главом, и управо испред вас видећете плави плави ров, на коме ће бити неке 'магнетне мисли'. Написао руком. Са љубављу, укор!

Склопиви Наочаре

Blooming

Склопиви Наочаре Соњин дизајн наочара инспирисао је цвјетање цвијећа и рани оквири наочала. Комбинујући органске облике природе и функционалне елементе оквира наочала, дизајнер је развио кабриолет који се може лако манипулисати дајући неколико различитих изгледа. Производ је такође дизајниран са практичном могућношћу склапања, заузимајући што мање простора у торби за носаче. Сочива су произведена од лаксираног плексигласа са цветним отисцима Орхидеје, а оквири су израђени ручно користећи месинг од позлаћеног 18к месинга.

Мултифункционалне Минђуше

Blue Daisy

Мултифункционалне Минђуше Даиси'с су композитни цветови са два цвета спојена у једно, унутрашњи одељак и спољни латицу. Симболизује преплитање двоје који представљају праву љубав или крајњу везу. Дизајн се комбинира у јединствености цвијета тратинчице омогућава кориснику да носи Плаву тратинчицу на више начина. Избор плавих сафира за латице треба да потенцира инспирацију за наду, жељу и љубав. Жути сафири одабрани за средишњу латицу цвијећа обузимају корисника како би осјећао радост и понос пружајући кориснику потпуни спокој и повјерење у показивању његове елеганције.

Привезак

Eternal Union

Привезак Вечна унија Олге Иатскаер, професионална историчарка која је одлучила да започне нову каријеру дизајнера накита, изгледа једноставно, али пуно смисла. Неки ће у њему пронаћи додир келтског накита или чак Хераклесов чвор. Комад представља један бесконачни облик, који изгледа као два међусобно повезана облика. Овај ефекат је створен помоћу мрежних линија које су угравиране на комад. Другим речима - њих двоје су повезани једно као друго, а једно је њихово заједништво.