Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Минђуше И Прстен

Mouvant Collection

Минђуше И Прстен Збирка Моувант инспирисана је неким аспектима футуризма, попут идеја динамике и материјализације нематеријалног које је представио италијански уметник Умберто Боцциони. Минђуше и прстен колекције Моувант садрже неколико златних фрагмената различитих величина, заварених на такав начин да се постиже илузија кретања и ствара много различитих облика, зависно од угла који је визуелно приказан.

Прстен

Moon Curve

Прстен Природни свет је у сталном кретању јер балансира између реда и хаоса. Добар дизајн је створен из исте напетости. Његове квалитете снаге, лепоте и динамичности произлазе из уметникове способности да остане отворен за ове супротности током самог чина стварања. Готов комад збир је безброј избора које уметник доноси. Сва мисао и никакав осећај резултират ће укоченим и хладним радом, док сав осећај и никаква контрола дају послу који не успева да се изрази. Преплетање њих двоје биће израз самог плеса живота.

Хаљина

Nyx's Arc

Хаљина Када светлост продире кроз прозоре са финим нивоом, створиће ниво естетске осветљења, осветљења како би људе увео у собу кад је тајновит и миран ум, као Ник са мистериозним и тихим, употребом ламиниране тканине и завртите се да би стегнирали такву интерпретацију лепоте.

Огрлица

Extravaganza

Огрлица Елегантни цоллиер инспирисан руффовима, древним украсима врата који се могу видети на многим прелепим сликама КСВИ и КСВИИ века. Карактерише их модеран и модеран дизајн, поједностављујући типични стил руффова који га покушавају учинити модерним и савременим. Софистицирани ефекат који даје елеганцију кориснику, користећи црне или беле боје омогућава мноштво комбинација модерног и чистог дизајна. Једноделна огрлица, флексибилна и лагана. Не племенити материјал, али импозантног дизајна високог модног дизајна који овај колачић чини не само драгуљем већ и новим украсом каросерије.

Накит-Минђуше

Eclipse Hoop Earrings

Накит-Минђуше Постоји једна појава која непрекидно хара над нашим понашањем, заустављајући нас мртвим у нашем трагу. Астролошки феномен помрачења Сунца заинтригирао је људе из најранијих доба човечанства. Од изненадног потамњења неба и мрље сунца бацила је дугу сенку страха, сумње и чуда на маште. Запањујућа природа помрачења Сунца оставља трајан утисак на све нас. 18К минђуше од белог злата са дијамантским еклипсама инспирисане су помрачењем Сунца из 2012. године. Дизајн покушава да ухвати тајанствену природу и лепоту сунца и месеца.

Луксузне Ципеле

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксузне Ципеле Линија "драгуља у облику сандала / облика", названа Цонспираци, Гианлуца Тамбурини, основана је 2010. Ципеле за завјеру лако комбинирају технологију и естетику. Пете и потплати направљени су од материјала попут лаког алуминијума и титанијума који су ливени у скулптуралним облицима. Силуета ципела је потом наглашена полудрагом камењем и другим раскошним украсима. Висока технологија и најсувременији материјали формирају модерну скулптуру, која има облик сандале, али где су и даље видљиви додир и искуство обучених италијанских занатлија.