Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Ring Watch

Сат Ринг Ринг представља максимално поједностављење традиционалног ручног сата уклањањем бројева и руку у корист ова два прстена. Овај минималистички дизајн пружа чист и једноставан изглед који се савршено уклапа у естетику сата који привлачи пажњу. Круна са потписом и даље пружа ефикасно средство за промену сата док његов скривени е-инк екран показује живописне траке боја са изузетном дефиницијом, на крају одржавајући аналогни аспект уз истовремено пружање дужег трајања батерије.

Наруквица

Fred

Наруквица Постоје многе врсте наруквица и наруквица: дизајнери, златни, пластични, јефтини и скупи ... али прелепи какви јесу, све су увек једноставно и само наруквице. Фред је нешто више. Ове манжете у својој једноставности оживљавају племенитост старих времена, а опет су модерне. Могу се носити и голим рукама и на свиленој блузи или у црном џемперу и увек ће додавати додир разреда особи која их носи. Ове наруквице су јединствене јер долазе као пар. Веома су лагане због чега их носе беспрекорно. Ношењем њих сигурно ће се приметити!

Огрлица И Брош

I Am Hydrogen

Огрлица И Брош Дизајн је инспирисан неоплатонском филозофијом макрокозмоса и микрокосмоса, видећи исте обрасце репродуковане на свим нивоима космоса. Односећи се на златни омјер и редослијед напона, огрлица има математички дизајн који опонаша обрасце филотаксије посматране у природи, као што је видљиво код сунцокрета, тратинчица и разних других биљака. Златни торус представља Универзум, умотан у тканину простора-времена. „Ја сам водоник“ истовремено представља модел „Универзалног константа дизајна“ и модел самог Универзума.

Упциклирани Накит

Clairely Upcycled Jewellery

Упциклирани Накит Прекрасан, чист, упциклирани накит, дизајниран из потребе да се користи отпадни материјал из производње лустера Цлаире де Луне. Ова линија се развила у знатан број збирки - све причају приче, а све представљају врло личне погледе на филозофије дизајнера. Транспарентност је витални део филозофије властите дизајнера, што се одражава и на избор акрила који се користи. Осим употребљеног зрцалног акрила који сам одбија светлост, материјал је увек транспарентан, боја или бистра. Паковање ЦД-а појачава концепте замјене.

Прстен

The Empress

Прстен Фантастични лепотни камен - пироп - његова суштина доноси величину и свечаност. То је љепота и јединственост камена идентифицирала слику, која је намијењена будућем украсу. Постојала је потреба да се направи јединствени оквир за камен, који би га носио у ваздух. Камен је извучен даље од држаног метала. Ова формула је сензуална страст и привлачна сила. Било је важно задржати се класичног концепта, подржавајући модерну перцепцију накита.

Брош

The Sunshine

Брош Одлика овог накита је у томе што је овде коришћен велики камени сложени облик који је постављен на невидљиви (ваздушни) оквир. Накит Дизајн накита отвара само камење скривајући технологију монтаже. Сам камен држе два неупадљива учвршћења и танка плоча обасјана дијамантима. Ова плоча је основа свих брошева носеће конструкције. Држи и други камен. Читава композиција је омогућена након обрађеног главног брусног камена.