Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Савремени Кипао

The Remains

Савремени Кипао Инспирација је из кинеских реликвија, „Керамика“ је већина репрезентација која је најпопуларнија без обзира на краља и људе. У мојој студији, и данас су основни кинески естетски стандарди моде и Фенг Схуи (дизајн ентеријера и околине) непромењени. Они воле разгледавање, слојевитост и жељу. Желео бих да дизајнирам Кипао како би импликацију и особину керамике пренио из старе династије у савремену моду. И изазива људе који су заборавили своју културу и националност кад год смо у и-генерацији.

Брош

Chiromancy

Брош Свака особа је јединствена и оригинална. То се види и по обрасцима на нашим прстима. Нацртане линије и знакови наших руку такође су прилично оригинални. Поред тога, свака особа има низ камења, који су им по квалитету блиски или повезани са личним догађајима. Све ове карактеристике дају проматрачу који размишља, толико поучних и атрактивних, што омогућава стварање персонализованог накита на основу ових линија и знакова појединих ствари. Ова врста украса и накита - формира ваш лични уметнички код

Накит

Angels OR Demons

Накит Свакодневно смо сведоци непрестане борбе између добра и зла, таме и светлости, дана и ноћи, хаоса и реда, рата и мира, хероја и негативца. Без обзира на нашу религију или националност, испричана нам је прича о нашим сталним пратиоцима: анђео који сједи на нашем десном рамену и демон са леве стране, анђео нас убеди да чинимо добро и забележимо наша добра дела. Ђаво нас убеди. да радимо лоше и води евиденцију о нашим лошим делима. Анђео је метафора за наш "суперего", а ђаво представља "Ид" и сталну битку између свести и несвесног.

Накит

Poseidon

Накит Накит који дизајнирам изражава моја осећања. Представља ме као уметника, дизајнера и такође као личност. Окидач за стварање Посејдона био је постављен у најмрачнијим сатима мог живота када сам се осећао уплашеним, рањивим и потребаном заштитом. Првенствено сам ову колекцију дизајнирао да се користи у самоодбрани. Иако је тај појам изблиједио током овог пројекта, он и даље постоји. Посејдон (бог мора и „шејкер Земље“, земљотреса у грчкој митологији) је моја прва званична колекција и намењена је јаким женама, које су имале за циљ да дају власнику осећај моћи и самопоуздања.

Накит

odyssey

Накит Основна идеја мономера одисеје укључује прекривање волуминозних, геометријских облика са узорком на кожи. Из тога се развија интеракција јасноће и изобличења, транспарентности и прикривања. Сви геометријски облици и узорци могу се по жељи комбиновати, варирати и допуњавати додацима. Ова фасцинантна, једноставна идеја омогућава стварање готово неисцрпног асортимана дизајна, савршено усклађених с могућностима које нуди брзо прототипирање (3Д штампање), јер сваки купац може произвести потпуно индивидуални и јединствени предмет (посетите: ввв.мономер). еу-схоп).

Тактилна Тканина

Textile Braille

Тактилна Тканина Индустријска универзална жакардна текстилна мисао као преводилац за слијепе особе. Ову тканину могу да читају људи са добрим видом и она је намењена њима да помогне слепим особама које почињу да губе вид или имају проблема са видом; да би се научио брајевим системом пријатељским и уобичајеним материјалом: тканином. Садржи абецеду, бројеве и интерпункцијске знакове. Нису додате боје. То је производ сиве скале као принцип перцепције светлости. То је пројекат друштвеног значења и надилази комерцијални текстил.