Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Упциклирани Накит

Clairely Upcycled Jewellery

Упциклирани Накит Прекрасан, чист, упциклирани накит, дизајниран из потребе да се користи отпадни материјал из производње лустера Цлаире де Луне. Ова линија се развила у знатан број збирки - све причају приче, а све представљају врло личне погледе на филозофије дизајнера. Транспарентност је витални део филозофије властите дизајнера, што се одражава и на избор акрила који се користи. Осим употребљеног зрцалног акрила који сам одбија светлост, материјал је увек транспарентан, боја или бистра. Паковање ЦД-а појачава концепте замјене.

Прстен

The Empress

Прстен Фантастични лепотни камен - пироп - његова суштина доноси величину и свечаност. То је љепота и јединственост камена идентифицирала слику, која је намијењена будућем украсу. Постојала је потреба да се направи јединствени оквир за камен, који би га носио у ваздух. Камен је извучен даље од држаног метала. Ова формула је сензуална страст и привлачна сила. Било је важно задржати се класичног концепта, подржавајући модерну перцепцију накита.

Брош

The Sunshine

Брош Одлика овог накита је у томе што је овде коришћен велики камени сложени облик који је постављен на невидљиви (ваздушни) оквир. Накит Дизајн накита отвара само камење скривајући технологију монтаже. Сам камен држе два неупадљива учвршћења и танка плоча обасјана дијамантима. Ова плоча је основа свих брошева носеће конструкције. Држи и други камен. Читава композиција је омогућена након обрађеног главног брусног камена.

Прстен

Pollen

Прстен Сваки комад је интерпретација фрагмента природе. Природа постаје изговор за израду драгуља, играјући се са текстурама и сенкама. Циљ је пружити драгуљу с интерпретираним облицима јер би их природа дизајнирала својом осјетљивошћу и сензуалношћу. Сви комади су ручно довршени како би побољшали текстуре и посебности драгуља. Стил је чист да достигне биљну супстанцу из живота. Резултат даје комад јединствен и безвременски дубоко повезан с природом.

Прилагодљив Накит

Gravity

Прилагодљив Накит Иако је у 21. веку употреба високих савремених технологија, нових материјала или екстремно нових облика често неопходна за иновације, гравитација доказује супротно. Гравитација је колекција прилагодљивог накита која користи само стругање, врло стару технику и гравитацију, неисцрпни ресурс. Колекција се састоји од великог броја сребрних или златних елемената, различитих дизајна. Сваки од њих може се повезати праменовима бисера или камења и привесцима. Колекција тако представља бесконачност различитих драгуља.

Колекција Женске Одеће

The Hostess

Колекција Женске Одеће Дипломирана колекција Дариа Зхилиаеве говори о женствености и мужевности, снази и крхкости. Инспирација збирке потиче из старе бајке из руске литературе. Домаћица бакрене планине чаробна је заштитница рудара из старе руске бајке. У овој колекцији можете видети прелеп брак равних линија, инспирисан рударским униформама, и грациозне количине руске народне ношње. Чланови тима: Дариа Зхилиаева (дизајнер), Анастасииа Зхилиаева (асистенткиња дизајнера), Екатерина Анзилова (фотограф)