Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Коктел Бар

Gamsei

Коктел Бар Када се Гамсеи отворио 2013. године, хипер-локализам је уведен у област праксе која је до тада била углавном ограничена на сцену са храном. У Гамсеи састојци за коктеле дивљачки се хране или их узгајају локални артешки фармери. Унутрашњост бара јасан је наставак те филозофије. Баш попут коктела, Буеро Вагнер је набављао све материјале локално и радио у уској сарадњи са локалним произвођачима на производњи прилагођених рјешења. Гамсеи је потпуно интегрисани концепт који догађај испијања коктела претвара у ново искуство.

Амбалажа Морске Хране

PURE

Амбалажа Морске Хране Концепт ове нове линије производа је "Без". Једноставно речено, створили смо необично опуштен дизајн. Обично су за конзервиране морске плодове тамна и претрпана амбалажа, наш дизајн је "без икаквог" оптичког баласта. С друге стране, асортиман је такође намењен алергичарима и људима осетљивим на храну. Тако да изгледа готово намерно нека врста медицинског. Продаја је започета у јануару 2013. године и изузетно је успешна. Повратне информације малопродајног предузећа су: Дуго смо чекали на добар и добро осмишљен концепт. Купцу ће се свидети.

Концепт Корпоративне Архитектуре

ajando Next Level C R M

Концепт Корпоративне Архитектуре Концепт ајандо Лофт: Информације су грађевински материјал нашег универзума. Врло необично поткровље створено је у лучкој четврти Маннхеим, у Немачкој. Комплетан ајандо тим ће живети и радити тамо почевши од јануара 2013. Архитекта Петер Стасек и канцеларија архитектуре лофтверк смештене у Карлсрухеу стоје иза концепта корпоративне архитектуре поткровља. Била је инспирисана квантном физиком Вхеелера, архитектуром Јосефа М. Хоффманна и, наравно, информатичком експертизом ајандоа: "Информације чине круг света". Текст слободне новинарке Илоне Коглин

Урбани Електрични Трике

Lecomotion

Урбани Електрични Трике ЛЕЦОМОТИОН Е-трике је еколошки прихватљив и иновативан трицикл са електричном потпором који је инспирисан угнезђеним колицима. ЛЕЦОМОТИОН Е-трикес дизајнирани су тако да раде као део система за дељење урбаних бицикала. Дизајнирани су тако да се међусобно гнезде у линији за компактно складиштење и да олакшају сакупљање и померање многих одједном преко клизних стражњих врата и уклоњивог комплета радилице. Пружа се помоћ за педалирање. Можете га користити као уобичајени бицикл, са или без носеће батерије. Терет такође омогућава превоз 2 деце или једне одрасле особе.

Дописница

commod – Feines in Holz

Дописница „Роба“ је специјализована за унутрашње радове. Компанија, вјерна моту „финске дрвене робе“, реализује посебно изузетно ексклузивне стамбене пројекте. Дописница је удовољила овој тврдњи. Смањен, али разиграни изглед реализован је коришћењем посебно испреплетених боја. Уредски прибор одражава стил фирме као и њену идеологију да користи само најдрагоцјенији материјал: Папир је израђен од 100 посто памука, коверте од правог фурнира. Визиткарте „утјеловљују“ слоган компаније стварањем тродимензионалне собе у којој се налазе типични дрвени производи.