Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Идентитет Марке

BlackDrop

Идентитет Марке Ово је лични пројекат марке и идентитета. БлацкДроп је ланац продавница и бренда који продаје и дистрибуира кафу. БлацкДроп је лични пројекат који је у почетку развијен како би поставио тон и креативни правац за лично самостално креативно пословање. Овај идентитет бренда креиран је са циљем да се Алекс позиционира као поуздан консултант за марку у стартуп заједници. БлацкДроп је кратки, савремени, транспарентни стартуп бренд који има за циљ да постане безвременски, препознатљив, водећи бренд.

Фотографска Серија

U15

Фотографска Серија Пројекат уметника користи карактеристике зграде У15 да би створио повезаност са природним елементима присутним у колективној машти. Користећи грађевинску структуру и њене делове, као и боје и облике, они покушавају да привуку више специфичних локација попут кинеске камене шуме, америчког ђаволског торња, као генеричке природне иконе попут слапова, река и каменитих падина. Да би добили сваку различиту интерпретацију сваке слике, уметници истражују зграду минималистичким приступом, користећи различите углове и перспективе.

Часовник

Argo

Часовник Арго би Гравитхин је часовник чији је дизајн инспирисан секстантом. Садржи угравирано двоструко бирање, доступно у двије нијансе, Дубоко плаво и Црно море, у част митских авантура брода Арго. Срце му куца захваљујући швицарском кварту Ронда 705, док сафирно стакло и чврсти брушени челик од 316Л пружају још већи отпор. Такође је отпоран на воду 5АТМ. Сат је доступан у три различите футроле (златна, сребрна и црна), двије нијансе за бирање (Дееп Блуе и Блацк Сеа) и шест модела ремена, у два различита материјала.

Дизајн Ентеријера

Eataly

Дизајн Ентеријера Еатали Торонто прилагођен је нијансама нашег растућег града и осмишљен је да побољша и повећа друштвене размене путем универзалног катализатора сјајне италијанске хране. Једино се уклапа у то да су традиционална и дуготрајна „пасађа“ инспирација за дизајн Еатали Торонта. Овим безвременским ритуалом Италијани свако вече излазе на главну улицу и пијацу, како би се шетали и дружили и повремено заустављали у баровима и продавницама. Ова серија искустава захтева нову, интимну уличну скалу на Блоору и Беју.

Сочна Намјенска Кутија За Узгој

Bloom

Сочна Намјенска Кутија За Узгој Блоом је сочна намјенска кутија за узгој која дјелује као елегантан намјештај за кућу. Омогућава савршене услове за раст сукулента. Главни циљ производа је испунити жељу и његовати оне који живе у урбаним срединама са мање зеленог окружења. Урбани живот има много изазова у свакодневном животу. То наводи људе да игноришу њихову природу. Блоом има за циљ бити мост између потрошача и њихових природних жеља. Производ није аутоматизован, има за циљ да помогне потрошачу. Подршка за апликације омогућава корисницима да предузму акције са својим биљкама, што ће им омогућити да се негују.

Капела

Coast Whale

Капела Бионски облик кита постао је језик ове капеле. Кита насукао на обали Исланда. Особа може ући у своје тело путем ниског рибљег меса и искусити перспективу кита који гледа у океан где је људима лакше да се одрази на занемаривање деградације животне средине. Носећа конструкција пада на плажу како би се осигурала минимална штета у природном окружењу. Природни и еколошки материјали чине овај пројекат туристичком дестинацијом која захтева заштиту животне средине.