Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Колица

Km31

Мултифункционална Колица Патрицк Сарран креирао је Км31 за велики спектар употребе ресторана. Главно ограничење била је мултифункционалност. Ова колица се могу користити појединачно за послуживање једног стола, или заједно са другима за шведски сто. Дизајнер је осмислио зглобни Крионов врх постављен на истој подлози на котачима коју је пројектовао за низ колица попут КЕЗА, а касније и Квин, Биљни чајни врт и Кали, заједно названи К серија. Крионова тврдоћа омогућила је одабир потпуног лаког завршетка, с чврстином потребном за луксузни објекат.

Аутоматски Апарат За Кафу

F11

Аутоматски Апарат За Кафу Једноставне и елегантне, чисте линије и висококвалитетни завршни материјали чине да дизајн Ф11 одговара професионалном и домаћем окружењу. 7-инчни додирни дисплеј у боји изузетно је лаган за употребу и интуитиван. Ф11 је машина „једним додиром“ на којој можете прилагодити своја омиљена пића за брзи избор. Доступни су увећани резервоар за зрно, резервоар за воду и земљани конзерви за постизање максималног сата Патентирана јединица за варење може понудити еспрессо под притиском или обичну кафу без притиска, а арому гарантују керамичке равне лопатице.

Сигурносни Уређај

G2 Face Recognition

Сигурносни Уређај висок квалитет материјала и једноставност дизајна чине овај сигурносни уређај за препознавање лица фантастичним, елегантним и робусним. Напредна технологија изнутра, како би била једна од најбржих на свету и врло прецизна, нико не може преварити њен алгоритам. Водоотпорни производ са атмосферском светлошћу са стражње стране ствара амбијентално расположење чак и у најхладнијој канцеларији. Компактна величина омогућава постављање готово свугде, а облик омогућава постављање хоризонтално или вертикално.

Развијајући Се Намештај

dotdotdot.frame

Развијајући Се Намештај Куће су све мање, па им је потребан лагани намјештај који је свестран. Дотдотдот.Фраме је први мобилни, прилагодљиви систем намештаја на тржишту. Ефикасан и компактан, оквир се може причврстити на зид или наслонити на њега ради лакшег постављања око куће. А његова прилагодљивост долази из 96 рупа и све већег асортимана додатака који се могу учврстити у њих. Користите један или повежите више система по потреби - доступна је бесконачна комбинација.

Систем Сортирања Отпада Који

Spider Bin

Систем Сортирања Отпада Који Спидер канта је универзално и економично решење за сортирање рециклажних материјала. Група посуда за искакање ствара се за дом, канцеларију или напољу. Један предмет има два основна дела: оквир и торбу. Лако се премешта са једног места на друго, погодно је за транспорт и складиштење, јер може бити раван кад се не користи. Купци наручују канту за паукове путем интернета, где могу да одаберу величину, број канти за паукове и врсту торбе у складу са својим потребама.

Ролица Цимета Са Медом

Heaven Drop

Ролица Цимета Са Медом Хеавен Дроп је ролица цимета напуњена чистим медом који се користи уз чај. Идеја је била комбинирати двије намирнице које се користе одвојено и направити потпуно нови производ. Дизајнери су били инспирисани структуром ролне цимета, користили су је облик ваљка као контејнер за мед, а за паковање ролица цимета користили су пчелињи восак за изоловање и паковање ролни цимета. На њеној површини су приказане египатске фигуре и то је зато што су Египћани први људи који су схватили важност цимета и користили мед као благо! Овај производ би могао бити симбол неба у вашим шољицама за чај.