Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сигурносни Уређај

G2 Face Recognition

Сигурносни Уређај висок квалитет материјала и једноставност дизајна чине овај сигурносни уређај за препознавање лица фантастичним, елегантним и робусним. Напредна технологија изнутра, како би била једна од најбржих на свету и врло прецизна, нико не може преварити њен алгоритам. Водоотпорни производ са атмосферском светлошћу са стражње стране ствара амбијентално расположење чак и у најхладнијој канцеларији. Компактна величина омогућава постављање готово свугде, а облик омогућава постављање хоризонтално или вертикално.

Развијајући Се Намештај

dotdotdot.frame

Развијајући Се Намештај Куће су све мање, па им је потребан лагани намјештај који је свестран. Дотдотдот.Фраме је први мобилни, прилагодљиви систем намештаја на тржишту. Ефикасан и компактан, оквир се може причврстити на зид или наслонити на њега ради лакшег постављања око куће. А његова прилагодљивост долази из 96 рупа и све већег асортимана додатака који се могу учврстити у њих. Користите један или повежите више система по потреби - доступна је бесконачна комбинација.

Систем Сортирања Отпада Који

Spider Bin

Систем Сортирања Отпада Који Спидер канта је универзално и економично решење за сортирање рециклажних материјала. Група посуда за искакање ствара се за дом, канцеларију или напољу. Један предмет има два основна дела: оквир и торбу. Лако се премешта са једног места на друго, погодно је за транспорт и складиштење, јер може бити раван кад се не користи. Купци наручују канту за паукове путем интернета, где могу да одаберу величину, број канти за паукове и врсту торбе у складу са својим потребама.

Ролица Цимета Са Медом

Heaven Drop

Ролица Цимета Са Медом Хеавен Дроп је ролица цимета напуњена чистим медом који се користи уз чај. Идеја је била комбинирати двије намирнице које се користе одвојено и направити потпуно нови производ. Дизајнери су били инспирисани структуром ролне цимета, користили су је облик ваљка као контејнер за мед, а за паковање ролица цимета користили су пчелињи восак за изоловање и паковање ролни цимета. На њеној површини су приказане египатске фигуре и то је зато што су Египћани први људи који су схватили важност цимета и користили мед као благо! Овај производ би могао бити симбол неба у вашим шољицама за чај.

Храна

Drink Beauty

Храна Дринк Беаути је попут предивног драгуља који можете попити! Направили смо комбинацију два предмета која су кориштена одвојено уз чај: Роцк бомбоне и кришке лимуна. Овај дизајн је потпуно јестив. Додавањем кришки лимуна у структуру слаткиша, његов укус постаје невероватно бољи, а вредност хране повећава се због витамина лимуна. Дизајнери су једноставно заменили штапове на којима су се држали кристалићи од бомбона кришком сушеног лимуна. Дринк Беаути је комплетан пример савременог света који све лепоту и ефикасност доноси заједно.

Пиће

Firefly

Пиће Овај дизајн је нови коктел са Цхиа-ом, главна идеја је била дизајн коктела који има неколико фаза укуса. Овај дизајн такође долази са различитим бојама које се могу видети под црном светлошћу, што га чини погодним за забаве и клубове. Цхиа може апсорбирати и резервисати било који укус и боју, тако да када направите коктел са Фирефли-ом, можете искусити различите окусе, корак по корак. Нутриционистичка вредност овог производа је већа у поређењу са другим коктелима и то је све због Цхиаине велике храњиве вредности и ниских калорија . Овај дизајн је ново поглавље у историји пића и коктела.