Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Биоскоп

Wuhan Pixel Box Cinema

Биоскоп „Пикел“ је основни елемент слике, дизајнер истражује однос покрета и пиксела како би постао тема овог дизајна. "Пикел" се примењује у различитим областима биоскопа. У великој сали кабинета налази се огроман закривљен омотач формиран од преко 6000 комада плоча од нехрђајућег челика. Зидни зид украшен је огромном количином четвртастих трака које стрше из зида и гламурозно су име кина. Унутар овог биоскопа сви би уживали у сјајној атмосфери дигиталног света створене кохезијом свих „Пикел“ елемената.

Канцеларија

White Paper

Канцеларија Интеријер налик платну материјализује простор за креативни допринос дизајнера и ствара могућности за безброј изложби процеса дизајнирања. Како сваки пројекат напредује, зидови и плоче прекривају се истраживањем, дизајнерским скицама и презентацијама, бележећи развој сваког дизајна и постајући дневник дизајнера. Бели подови и месингана врата, који се јединствено и одважно користе за робусну свакодневну употребу, прикупљају отиске стопала и отиске прстију особља и клијената, сведочећи раст компаније.

Кафе

Aix Arome Cafe

Кафе Кафић је место где посетиоци осећају суживот са океанима. Огромна структура у облику јаја смјештена у средини простора истовремено функционише као каса и кафа. Иконичан изглед штанда инспирисан је тамним и тупим зрнима кафе. Два велика отвора на предњем делу са обе стране „великог зрна“ служе као добар извор вентилације и природне светлости. Кафић је пружио дугачки сто попут гомиле хоботница и мјехурића. Наизглед насумично висећи лустери подсећају на поглед риба на водену површину, сјајне мрене апсорбирају угодну сунчеву светлост са широког белог неба.

Изложба На Путевима

Boom

Изложба На Путевима Ово је изложбени дизајнерски пројекат модног бренда пута у Кини. Тема ове саобраћајне представе наглашава потенцијал младих да стилизирају сопствени имиџ и симболизује експлозивну буку коју је овај путни шоу направио у јавности. Облик цик-цак коришћен је као главни визуелни елемент, али са различитим конфигурацијама када се примењује у кабинама у различитим градовима. Све структуре изложбених кабина биле су „комплетно-делови“ префабриковани у фабрици и инсталирани на лицу места. Неки делови се могу поново употребити или поново конфигурирати како би се обликовао нови дизајн кабине за следеће заустављање презентације.

Пробој Графичког Дизајна

The Graphic Design in Media Conception

Пробој Графичког Дизајна Ова књига говори о графичком дизајну; пружа експлицитни, детаљан поглед на дизајнерску структуру као процес који се користи за комуникацију с публиком са различитим културама кроз методе дизајна, укључује значење графичког дизајна као улоге, Дизајнерски процеси као технике, Брендирање као тржишни контекст, Дизајн амбалаже са припремљене шаблоне и садржи радове високо маштовитих креативаца, који се користе за означавање принципа дизајна.

Продајни Уред

Chongqing Mountain and City Sales Office

Продајни Уред „Планина“ је главна тема овог продајног уреда, који је инспирисан географском позадином Цхонгкинга. Узорак сивих мермера на поду формира се у трокутастом облику; а на зидовима са карактеристичним зидовима и пријемним шалтерима неправилног облика има пуно необичних и оштрих углова и углова који демонстрирају концепт „планине“. Поред тога, степенице које повезују подове дизајниране су као пролаз кроз пећину. У међувремену, ЛЕД расвете су обешене са плафона, имитирајући призор кише у долини и представљају природан осећај, како би ублажили цео утисак.