Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вјешалица За Лептира

Butterfly

Вјешалица За Лептира Вјешалица лептира добила је име по томе што личи на облик летећег лептира. То је минималистички намештај који се може саставити на погодан начин захваљујући дизајну одвојених компоненти. Корисници могу брзо да саставе вешалице голим рукама. Када је неопходно кретати, погодно је превозити након растављања. Инсталација траје само у два корака: 1.постави оба оквира заједно у Кс; и чине да се оквири у облику дијаманта са сваке стране преклапају. 2. провуците дрвени комад кроз преклопљене оквире у облику дијаманта са обе стране да држе оквире

Средњовековни Културни Центар За Промишљање

Medieval Rethink

Средњовековни Културни Центар За Промишљање Средњовековни Ретхинк био је одговор на приватну комисију за изградњу културног центра за мало неоткривено село у провинцији Гуангдонг, које потиче од 900 година династије Сонг. Четвороспратни развој величине 7000 квадратних метара усредсређен је на древну стенску формацију познату као камен Динг Ки, симбол порекла села. Концепт дизајна пројекта заснован је на приказивању историје и културе древног села, истовремено повезујући старо и ново. Културни центар представља реинтерпретацију древног села и трансформацију у савремену архитектуру.

Продајни Центар

Feiliyundi

Продајни Центар Добар дизајн ће пробудити емоцију код људи. Дизајнер искаче из традиционалног стила и уноси ново искуство у величанственој и футуристичкој свемирској структури. Дворана доживљаја заштите околиша изграђена је пажљивим постављањем уметничких инсталација, јасним кретањем простора и декоративном површином поплоченом материјалима и бојама. Бити у њему није само повратак природи, већ и корисно путовање.

Напа

Black Hole Hood

Напа Асортиман капуљача дизајниран надахњујући црном рупом и црвом рупу чини производ прелепим и модерним обликом, што све изазива емоционалне осећаје и приступачно. То чини емотивне тренутке и лако је за време кувања. Лаган је, једноставан за постављање, лако се чисти и дизајниран је за модерне кухиње са унутрашњим површинама.

Продајни Центар

HuiSheng Lanhai

Продајни Центар С оцеанском тематиком сценског дизајна, заузмите свемирску душу, с квадратом пиксела као елементом визуелне комуникације, пустите децу у игри да истраже откривање учења и раста постану језгром случаја, слободно позиционирање простора представља фантастични ефекат образовања у забави. Од форме, скале, боје, структуре до психолошког сензорног искуства, концепт простора се наставља и обогаћује када се сви елементи интегришу и сударају.

Звучник

Black Hole

Звучник Црна рупа дизајнирана је на основу савремене интелигентне технологије, а у питању је Блуетоотх преносни звучник. Може да се повеже на било који мобилни телефон са различитим платформама, а постоји и УСБ прикључак за повезивање са спољним преносивим складиштем. Уграђена светлост може се користити као радна светлост. Такође, привлачан изглед Блацк Холе чини тако да се привлачан прибор за домаћинство може користити у дизајну ентеријера.